https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Goljufija, tatvina goriva, tatvina čevljev in tatvina mobilnega telefona

04.02.2023 ob 6:50  

V preteklih 24 urah so policisti v Pomurju obravnavali šest kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče, v katerih je nastala le materialna škoda, enemu vozniku je bil zasežen osebni avtomobil zaradi vožnje vozila brez vozniškega dovoljenja, ena oseba je bila pridržana do streznitve, obravnavali pa so še tri povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnem prostoru.


S področja kriminalitete so Pomurski policisti obravnavali primer kaznivega dajanja poškodovanja osebnega avtomobila, primer goljufije, tatvine goriva, tatvine čevljev in tatvino mobilnega telefona.

Javni red in mir je bil kršen v šestih primerih, in sicer štirikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju, kršitelji pa so se ob intervenciji policistov pomirili.

Pogostejše meritve bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.02.2023 ob 10:03 Lendavski Nadvojvodar gost

      Jej, pa ka ga naj zaj? Ge man tudi zadeve za goljufijo na sodišči, ka san si penaze sposodo, pa ka mi ga leko? Se skrijen v svojo stanovanje, pa ni nemre nišče nika.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.02.2023 ob 11:18 gost

        Drislavi lendavski nadvojvoda (original ) si pozabil ,,,, varovalko menjaj jo je zažgalo .!!! ha,ha,ha,ha,ha, 10:3

        5 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.02.2023 ob 17:35 gost

        Everyone can make money now a days very easily...dd.....I am a full time college student and just w0rking for 3 to 4 hrs a day. Everybody must try this home online job now by just use... This Following Website.----->>> 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.02.2023 ob 11:08 Misko gost

      A si spet pozabil vzeti terapijo ??

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.02.2023 ob 13:50 Albanian gost

      Kaj dela pogumna policija, da ne upa preprečiti primitivnega nasilneža pri pretepanju običajnih gostov, včeraj pri Kučanu!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.02.2023 ob 23:32 eva gost

      When they start saying again, "Ladies and Gentlemen" at online work, then I will return, but not until then! Florida is a common sense conservative state where most people have brains! Open The Link————————————➤ 𝗪­𝘄­𝘄.𝗦­𝗺­𝗮­𝗿­𝘁­𝗝­𝗼­𝗯­𝟭.𝗖­𝗼­𝗺

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.