https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V Murski Soboti prišlo do hudega incidenta, ena oseba umrla

05.02.2023 ob 20:00  

Danes, ob 18.30 so bili policisti obveščeni o dogodku na območju centra Murske Sobote v katerem je bila med pretepom poškodovana ena oseba. 

Moški, ki je bil huje poškodovan je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl. Policisti in kriminalisti so kraj takoj zavarovali in pričeli z izvajanjem prvih nujnih ukrepov za izsleditev storilca.

Malo pred 19. uro je bil v Murski Soboti izsleden drug udeleženec, ki je bil zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Do incidenta je prišlo na glavni avtobusni postaji v Murski Soboti in v Vrtni ulici.

Več informacij policisti trenutno ne morejo posredovati, saj kriminalistična preiskava intenzivno poteka. Več informacij bodo posredovali v prihodnjih dneh.

* Fotografije so simbolične

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.