https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

FOTO in VIDEO: Znane so nove podrobnosti krvavega obračuna v Murski Soboti

06.02.2023 ob 13:40  

V nedeljo ob 18.30 so bili policisti obveščeni o dogodku na območju centra Murske Sobote v katerem je bila med pretepom poškodovana ena oseba. Moški, ki je bil huje poškodovan je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl.

Suzana Raušpredstavnica za odnose z javnostmi in samostojna policijska inšpektorica s PU Murska Sobota pove, da je osumljenec v stanovanjskem bloku z ostrim predmetom huje poškodoval oškodovanca, nato pa s kraja nesreče peš pobegnil. 

26-letni moški, doma iz območja Upravne enote Murska Sobota, ki je bil huje poškodovan, je kmalu zatem zaradi poškodb na kraju umrl. Policisti in kriminalisti so kraj takoj zavarovali in pričeli z izvajanjem prvih nujnih ukrepov za izsleditev storilca.

Motiv še ni znan

48-letni osumljenec, državljan Bosne in Hercegovine, ki začasno biva na območju Slovenije, je bil izsleden okrog 19. ure v Murski Soboti. Osumljenec je bil zaradi poškodb odpeljan v bolnišnico, kjer je ostal na zdravljenju.

Motiv za dejanje do sedaj še ni znan.

Po do sedaj opravljenem preverjanju policija osumljenega še ni obravnavala za prekrške ali kazniva dejanja z znaki nasilja.

Opravljen je bil ogled kraja dejanja, katerega sta se udeležila preiskovalna sodnica in državna tožilka. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.