https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

32-letnik povzročitelj hude prometne nesreče na pomurski avtocesti, več tisoč evrov škode

05.02.2023 ob 15:05  

Poročali smo, da je v petek malo po 5. uri, na avtocesti med Gančani in Mursko Soboto v smeri Murske Sobote, prišlo do hude prometne nesreče.

V prometni nesreči je bil udeležen avtobus s priklopnikom romunskih registrskih oznak s tujimi državljani. V nesreči so umrle tri osebe, trije potniki so bili hudo telesno poškodovani in pripeljani v soboško bolnišnico.

Sedaj je znano, da je avtobus vozil 32-letni voznik. V nesreči so podlegli poškodbam trije udeleženci, 32-letni potnik in 46- ter 52-letna potnica. Zoper voznika avtobusa bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti.

Na vozilu in priklopniku je nastalo za 50.000 evrov materialne škode, na prometni opremi pa za 10.000 evrov škode, sporočajo s Policijske uprave Murska Sobota.

* Fotografije so simbolične 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.