https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Dve prometni nesreči, vlom v poslovni prostor

07.02.2023 ob 7:00  

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, tri povoženja divjadi, na pomurski avtocesti pa je bil prijet tujec, ki je nezakonito vstopil v republiko Slovenijo.


S področja kriminalitete je bil obravnavan vlom v poslovni prostor ter štiri kazniva dejanja tatvine.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes predvsem na območju policijske postaje Ljutomer.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.02.2023 ob 10:31 gost

      Mslim , da je bilo pravilno , da so policisti razgnali drhal , ki je ogrožala zdravje (čas covida ) in njiovo imovino . Zaslužili bi si medaljo ne pa da jih preganjajo in kaznujejo . Groba kršitev zakonodaje je bila , ker policija pred uporabo vodnega topa NI OBVESTILA protesnikov , da ne smejo v vodni top metati granitne kocke . Vi ste resni . !! Lindav je sramota za policijo . Vsak strokovnjak kot je Lindav imajo dvojna merila . Bobnarjeva se vsaj ni šla te Golobove umazane igre .....

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.02.2023 ob 15:59 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.02.2023 ob 16:00 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝗪𝘄𝘄.𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲𝗖𝗮𝘀𝗵𝟭.𝗰𝗼𝗺

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.02.2023 ob 11:43 gost

      Ko že misliš, da je 🕊 z izbiro svojih ministrov dosegel dno, se zgodi Poklukar. Noro. Uboga Slovenija.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.02.2023 ob 11:47 gost

        Minister Simon Maljevac skrajni levičar, ustanovitelj Inštituta 8. marec in strokovnjak za varno in pravilno lizanje ritke. (rimming).

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.02.2023 ob 11:45 gost

      Oblast politično preganja policiste. Peter Svetina, varuh človekovih pravic pa tiho. Ne moreš verjet.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.02.2023 ob 17:33 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐰𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.02.2023 ob 11:52 gost

      🕊 je Slovenijo postavil na zemljevid tujih držav. Kot je obljubljal. Vendar ne z dobrimi poslovnimi izidi ali dobro prakso, ampak ker postajamo vodilni po kriminalu najvišjih vladnih predstavnikov.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.