https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V prometni nesreči kolesar hudo poškodovan

08.02.2023 ob 7:00  

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih sta se dve osebi telesno pošodovali, kaznivo dejanje tatvine, tri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču, povoženje divjadi in samomor.


Do prometne nesreče s telesnimi poškodbami je včeraj prišlo na območju Ljutomera. Ugotovljeno je bilo, da je voznik osebnega avtomobila odvzel prednost kolesarju, kateri je po trčenju padel in se hudo telesno poškodoval.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bil pridržan na policijski postaji.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju Policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.02.2023 ob 8:56 gost

      Danes je dan kolture in ni potrebe za bilo kakim nadzorom policije.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.02.2023 ob 17:01 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.02.2023 ob 10:19 gost

      Kolesarji bi pa vsaj v teh mrzlih dneh tam do marca imeli mir na cesti, ker pri njih je potrebno bit še bolj previden na cesti kot pri motoristih, ki nonstop izsiljujejo prednost.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.