https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Nekdanji najboljši igralec lige končuje profesionalno nogometno pot

11.2.2023  

28-letni Prekmurec Mitja Lotrič je sporočil, da zaradi težave s kolenom končuje svojo športno pot. V sezoni 2019/20 je bil proglašen za najboljšega igralca Prve lige Telemach. 

"Kot otrok se spominjam kako smo vsak dan preživeli na igrišču, kako nam je od vseh stvari na svetu bila najbolj zanimiva samo žoga. Od ranega jutra do poznega večera. Spominjam se, kolikokrat sem po televiziji gledal nogometno tekmo in si sam pri sebi želel, da bi lahko tudi mene kdaj tako gledali…

Nogomet mi je dal veliko, lahko rečem, da vse. Slabih in dobrih trenutkov. Na žalost sem imel večkrat poškodovano koleno vendar sem iz vsake tovrstne situacije odnesel največ kar se je dalo. Samo meni najbližje osebe vedo skozi koliko slabega in predvsem skozi koliko bolečin sem moral iti, da mi je uspelo postati prvak s Celjem, da sem postal igralec sezone, da se mi je uresničil prestop v Nemčijo, da sem z Muro igral v konferenčni ligi in na koncu še tista zmaga nad Tottenhamom!

Ponosen sem na vse to, kar mi je uspelo, ker mi v življenju nič ni bilo podarjeno. Sam se rad pošalim, da sem celotno kariero zgradil z enim kolenom, ker pa je vse to na meni pustilo posledice, sem se po daljšem razmisleku odločil, da končam svojo profesionalno nogometno pot," je na Facebook profilu zapisal Mitja Lotrič.

Spomnimo, da je Lotrič Fazanerijo zapustil pred sezono 2012/13. Pot ga je vodila v Koper, kasneje pa v velenjski Rudar. Prvič se je v tujini preizkusil leta 2017, ko je okrepil ciprski Pafos.

Sledila je selitev v Celje, s katerim je v sezoni 2019/20 osvojil naslov državnega prvaka in postal najboljši igralec lige. To mu je prineslo prestop v nemškega drugoligaša Würzburger Kickers, za katerega je odigral 24 tekem in dosegel dva zadetka. Za Muro je igral v sezoni 2021/22. Junija 2022 se je Murin krilni napadalec preselil v Izrael, kjer je podpisal enoletno pogodbo s prvoligaškim klubom Bnei Sakhnin.

V začetku letošnjega leta je zaigral za avstrijskega tretjeligaša Allerheiligena, a se je naposled odločil, da konča profesionalno nogometno kariero.

V prvi ligi je po podatkih Nogometne zveze Slovenije skupaj zbral 232 nastopov in se podpisal pod 49 golov in 32 podaj. V pokalu je zaigral še 17-krat, v 2. SNL pa 18-krat.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.02.2023 ob 13:32 Vanecarec gost

      Koga briga za Lotriča kat nej nič naredil za Vanečo de dober

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.02.2023 ob 17:01 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.02.2023 ob 19:41 Susan Hackett gost

        I make over 13,000 a month working part-time. I listened to different humans telling me how a good deal of cash they may make online,N255 so I was determined to locate out. Well, it turned into all actual and it absolutely modified my life. Everybody must try this job now by just using this site......... 𝐰𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.02.2023 ob 17:01 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.