https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Voznikoma zasegli avtomobila, enega pridržali

12.02.2023 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala, sedem kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi.

Dvema voznikoma, ki nista izpolnjevala pogojev za vožnjo, sta bila zasežena osebna avtomobila. Zoper voznika, ki je odklonil preizkus alkoholiziranosti, je bilo odrejeno pridržanje.

S področja kriminalitete je bilo obravnavanih več tatvin, goljufija, vlom v hišo, zatajitev ter poškodovanje vozila.

Javni red in mir je bil kršen sedemkrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bil pridržan.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.02.2023 ob 17:32 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐰𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.