https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Top zaposlitve tega tedna v Pomurju

14.02.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 70 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

OSNOVNA ŠOLA TIŠINA išče KUHARJA IV. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo ter 2 leti delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje in potrdilo o nekaznovanosti. Ponujajo zaposlitev za določen čas do 31. avgusta 2023 in možnost zaposlitve za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 15. februarja 2023. 

POMURSKE MLEKARNE MURSKA SOBOTA iščejo ANALITIKA V IT ODDELKU. Za to delovno mesto se zahteva višješolska izobrazba oziroma višja strokovna izobrazba ter 3 leta delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so vrhunsko poznavanje informacijske tehnologije, osnove računovodstva, znanje angleškega in nemškega jezika ter sposobnost vodenja projektov. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 3-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 17. februarja 2023.

DARS MURSKA SOBOTA išče VOZNIKA STROJNIKA ZA VZDRŽEVANJE. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B, C in E kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so natančnost, zanesljivost, sposobnost dela na višini in nekaznovanost. Podrobnosti razpisanega delovnega mesta si poglejte tukaj. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 2-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj oddajo vlogo na spletni strani delodajalca do 20. februarja 2023. 

PANVITA EKOTEH MURSKA SOBOTA išče VZDRŽEVALCA. Za to delovno mesto se zahteva osnovnošolska izobrazba. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za določen čas 3 mesece in možnost podaljšanja, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 21. februarja 2023. 

INŠPEKTORAT ZA OKOLJE IN PROSTOR MURSKA SOBOTA išče SVETOVALCA. Zahtevajo visokošolsko 1. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko strokovno izobrazbo ter 7 mesecev delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so strokovni izpit splošnega upravnega postopka, osnovno računalniško znanje in B izpit. Podrobnosti razpisanega delovnega mesta si poglejte tukaj. Ponujajo zaposlitev za določen čas do 28. decembra 2023. Kandidati naj oddajo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 15. februarja 2023. 

CSD POMURJE GORNJA RADGONA išče SOCIALNO OSKRBOVALKO II (I). Za to delovno mesto se zahteva srednja poklicna izobrazba ter 3 mesece delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, osnovno računalniško znanje in NPK za socialno oskrbovalko. Ponujajo zaposlitev za določen čas oziroma do vrnitve začasno odsotne javne uslužbenke, z 1-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 15. februarja 2023.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.02.2023 ob 11:51 jonaszidarsic gost

      HAAAAHAHAHAH

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.