https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Bi delali s svojo »boljšo« polovico?

14.02.2023 ob 19:00  

Dobra polovica ne bi želela delati v istem podjetju kot partner. Medtem pa je 47 odstotkov vprašanih odgovorilo, da bi na delovnem mestu delali skupaj s partnerjem, je pokazala anketa glede ljubezni na delovnem mestu, pripravljena za čas valentinovega.

Nekaj več kot polovica vprašanih v službi ne želi videvati svojega partnerja. Kot razlog za to so navedli, da je treba ločevati poklicno in zasebno življenje, da vsak potrebuje različne osebe okoli sebe, da potrebuje stik z zunanjim svetom ter da delo skupaj ni zdravo za odnos, ker bi lahko vzpodbudilo tekmovalnost med partnerjema ali možnost izkoriščanja partnerja za doseganje ciljev, pa tudi zato, ker bi se težave doma lahko prenašale v službo.

Glede dela v istem podjetju so ti vprašani navedli tudi pomisleke. Med njimi sta prevladala preveliko tveganje, da partnerja istočasno izgubita vir dohodka, ter strah pred odnosi ob morebitni prekinitvi zveze.

Da ima delo skupaj prednosti, pa je menilo nekaj manj kot polovica sodelujočih v anketi. Ti so ocenili, da bi več časa, ki ga preživijo s partnerjem, prineslo boljši odnos. Zasebni odnos bi namreč po njihovem mnenju okrepilo to, da delita isti urnik, življenjski slog in interese. Nekateri so odgovorili, da bi tako imeli partnerja pod nadzorom.

Med tistimi, ki podpirajo zvezo v isti službi, jih je večina ocenila, da lahko partnerja bolje sodelujeta in zato hitreje ter uspešneje opravita zadolžitve v službi. Nekateri so menili še, da partner lahko poskrbi, da delovni dan mine lažje ter da jim partner lahko nudi podporo in razumevanje, ker pozna vse okoliščine, so zapisali na portalu mojedelo.com, kjer so izvedli anketo.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.02.2023 ob 22:30 Igor gost

      itak da bi,sexala sva skoraj vsak dan v službi oz po vožnji domov,vmes sva šla prej iz službe da on ni vedel,sva odlična prijatelja ,v picekaj sva delala škoda ka ga je odisla

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        14.02.2023 ob 23:37 eva gost

        When they start saying again, "Ladies and Gentlemen" at online work, then I will return, but not until then! Florida is a common sense conservative state where most people have brains! Open The Link————————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.02.2023 ob 10:41 gost

      bi in od doma, samo da ne bi rabil vsak dan gledati presmotane sodelavce ter preidiotskega direktorja.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.