https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pomembne stavbe bodo osvetlili z zlato barvo

15.02.2023 ob 10:00  

Danes, 15. februarja, obeležujemo mednarodni dan boja proti otroškemu raku. Pobudi Društva Junaki 3. nadstropja pri ozaveščanju o raku pri otrocih, se pridružujejo tudi pomurske občine.

 

 

Junaki 3. nadstropja ob tem pozivajo, da si pripnete zlato pentljo in tako pomagate ozaveščati o tej bolezni. Dnevu se pridružujejo tudi nekatera mesta, ki bodo v znak podpore pomembne zgradbe osvetlila z zlato barvo. 

Danes, 15. februarja si PRIPNITE ZLATO PENTLJO in tako izkažite podporo:

- otrokom in mladostnikom, ki se pogumno spopadajo z rakom,
- vsem, ki so premagali otroškega raka,
- družinam, ki pogumno živijo naprej, čeprav so zaradi raka izgubile otroka,
- zdravnikom, zdravstvenemu osebju in prostovoljcem, ki svoj poklic in čas namenjajo otroškemu raku.

Soboški grad osvetljen z zlato barvo

Mestna občina Murska Sobota bo v podporo otrokom in mladostnikom, ki so zboleli za otroškim rakom, danes, 15. februarja 2023, z zlato osvetlila soboški grad.

 

Lendava

Kompaniji ozaveščanja se pridružuje tudi Občina Lendava. Vodstvo lendavske občine si je danes pripelo zlato pentljo in tako izrazilo podporo otrokom in mladostnikom, ki se pogumno spopadajo z rakom, vsem, ki so premagali otroškega raka, družinam, ki pogumno živijo naprej, čeprav so zaradi raka izgubile otroka in zdravnikom, zdravstvenemu osebju in prostovoljcem, ki svoj poklic in čas namenjajo otroškemu raku.

Foto: občina Lendava

Za rakom v Sloveniji letno zboli približno 80 otrok in mladostnikov. Ozdravljivost je 80-odstotna, mnogi pa bitko s to kruto boleznijo žal izgubijo. Rak ne izbira, zboli lahko kdorkoli. Otrok iz vašega kraja, otrok iz vaše ulice, ali pa otrok vašega znanca, prijatelja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.02.2023 ob 22:01 eva gost

      When they start saying again, "Ladies and Gentlemen" at online work, then I will return, but not until then! Florida is a common sense conservative state where most people have brains! Open The Link————————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.02.2023 ob 4:33 Zlo ne sme sijati gost

      Osvetljevanje z zla.to barvo je nedopustno in nemoralno

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.