https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Informativni dnevi na Gimnaziji Murska Sobota

Gimnazija Murska Sobota, 18.02.2023 ob 17:50  

Na Gimnaziji Murska Sobota so za vse devetošolce včeraj in danes potekali informativni dnevi. Vpisati se je možno na dva programa, program splošne gimnazije in športni oddelek gimnazije.


Devetošolce in njihove starše je pozdravil in nagovoril ravnatelj Gimnazije Roman Činč, profesorji pa so nato obiskovalce popeljali v šolske učilnice, kjer sta bila predstavljena programa splošne gimnazije in športni oddelek.

Gimnazija, s stoletno tradicijo, zagotavlja široko splošno izobrazbo, omogoča pa tudi mednarodna sodelovanja, ekskurzije, različne šolske projekte, priprave na različna šolska, regijska, državna in mednarodna tekmovanja, omogoča tudi raziskovalno dejavnost, pouk v specializiranih učilnicah s sodobno učno tehnologijo ter številne druge.

Bodoči dijaki so tako na informativnih dnevih imeli priložnost pobliže spoznati murskosoboško gimnazijo in se seznaniti z možnostmi vpisa.

V gimnazijske programe se lahko vpiše, kdor je uspešno zaključil osnovno šolo. Pogoj za vpis v gimnazijo s športnimi oddelki je izpolnjevanje posebnih pogojev za vpis. Izobraževanje traja štiri leta, zaključi pa se s splošno maturo. Vsi gimnazijski programi omogočajo pripravo za nadaljnji študij.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Gimnazija Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.02.2023 ob 18:49 gost gost

      Najprej zamenjatu kader, ki tam dela, potem vabiti.,te bi šola nekaj veljala.

      18 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.