https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tine Novak: »Ta pisarna bo predstavljala most med državnim zborom in občani«

Murska Sobota, 20.02.2023 ob 6:00  

Pomurski poslanec Gibanja Svoboda (GS) Tine Novak je minuli konec tedna na Slomškovi ulici 25 v Murski Soboti odprl poslansko pisarno, ki bo odprta vsak ponedeljek, od 10. do 14. ure. 

"Za mnoge ljudi je politika tema, ki se jim zdi zapletena in oddaljena od njihovega vsakdanjega življenja. Toda jaz verjamem, da politika pravzaprav močno vpliva na kakovost našega vsakdana. Če imamo vladne in zakonodajne organe, ki delujejo v dobro ljudi, potem lahko vsi skupaj živimo boljše in bolj izpolnjene življenje.

V moji poslanski pisarni se bom osredotočil na to, kako lahko državna politika služi boljšemu življenju ljudi. Seveda bom podpiral tudi skupnosti in posameznike, ki si prizadevajo za izboljšanje družbe in našega okolja.

Začetek moje poslanske kariere me navdaja z navdušenjem in priložnostjo, da se borim za boljši jutri. Upam, da bom lahko skupaj z vami in z drugimi sodelujočimi, delal za to, da bomo ustvarili boljše in bolj izpolnjeno življenje za vse," je Novak poudaril ob odprtju pisarne.

Novak verjame, da bo ta poslanska pisarna prispevala k temu, da bo regija še naprej napredovala. "Tu boste lahko izvedeli o aktualnih političnih temah, se pogovorili z mano in izrazili svoje mnenje in želje.

Ta pisarna bo predstavljala most med državnim zborom in občani. Most, preko katerega se bo slišalo vaše glasove, reševali vaše težave in se potrudili, da bo vaše življenje boljše," je dejal.

Po njegovih besedah je v današnjem hitrem in dinamičnem svetu pomembno, da imajo ljudje dostop do informacij in storitev, ki jih potrebujejo. "Zato želim da mojo poslansko pisarno dojemate kot prostor, kjer bodo ljudje lahko pridobili vse informacije o aktivnostih ki potekajo v Državnem zboru, hkrati pa bodo lahko izmenjali razna mnenja," poudari Novak.

V poslanski pisarni GS bodo s sodelavci zagovarjali pravičnost, enakost in pravice državljanov. Imeli bodo odprta ušesa za predloge in rešitve ter se bodo borili za družbo, ki bo temeljila na pravičnosti in enakopravnosti.

Novak si ob tem želi, da bi "poslanska pisarna postala mesto, kjer se bo vedno čutil vaš glas in kjer bo mogoče reševati težave, ki so za vas pomembne." 

Pred otvoritvijo pisarne je bil uradno ustanovljen tudi Lokalni odbor Gibanja Svoboda Murska Sobota, ki ga bo vodil Dominik Šteiner.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.