https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Občan kuril veje, ogenj se je razširil na bližnji gozd

20.02.2023 ob 18:00  

Danes ob 14.43 je ob gozdu pri naselju Sebeborci, v občini Moravske Toplice, občan kuril veje.

"Ogenj se je razširil na bližnji gozd, kjer je zagorela podrast na površini približno 400 kvadratnih metrov in en kubični meter drv. Gasilci PGD Sebeborci so požar pogasili in pregledali ter razkopali požarišče. 

Gasilci PGD Moravske Toplice, Andrejci in Krnci so bili preklicani," poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.02.2023 ob 18:45 gost

      Kje so pa zdaj bili poklicni gasilci keri tako zelo delajo in rešujejo življenja za 2.500 evrov plače. Spet so morali zadevo reševati prostovoljni gasilci keri pa delajo zastonj. Verjetno se poklicni gasilci spet pripravljajo na štrajk kjer si bodo delali sramoto pred celo Slovenijo in celo Evropo. Kajti vsi evropski gasilci kot so španski hrvaški grški portugalski francoski glasijo 5 krat več požarov pa niso tako pohlepni kot slovenski kerim delo opravljajo vašaki gasilci.

      16 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.02.2023 ob 21:40 Marshall gost

        I make over 13,000 a month working part-time. I listened to different humans telling me how a good deal of cash they may make online,N255 so I was determined to locate out. Well, it turned into all actual and it absolutely modified my life. Everybody must try this job now by just using this site......... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.02.2023 ob 18:55 gost

      TELE -levičarsko.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.02.2023 ob 21:40 Oferds gost

      Kje so pa zdaj bili poklicni gasilci keri tako zelo delajo in rešujejo življenja za 2.500 evrov plače. Spet so morali zadevo reševati prostovoljni gasilci keri pa delajo zastonj. Verjetno se poklicni gasilci spet pripravljajo na štrajk kjer si bodo delali sramoto pred celo Slovenijo in celo Evropo. Kajti vsi evropski gasilci kot so španski hrvaški grški portugalski francoski glasijo 5 krat več požarov pa niso tako pohlepni kot slovenski kerim delo opravljajo vašaki gasilci............................ www.pay.hiring9.com

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.02.2023 ob 21:51 kabac97146 gost

      nice

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.02.2023 ob 8:01 Gost2 gost

      Pišete kpmentare nevete pa če v Pomurju obstaja poklicna gasilska enota.Obstaja in to poklicna gasilska enota Nafta Lendava.Pomurec bi pa večino komentarjev moral blokirati,saj so žaljivi.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.