https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Pet prometnih nesreč, vlom v športni objekt

21.02.2023 ob 7:00  

Pretekli dan so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč v katerih je nastala samo materialna škoda, dve kaznivi dejanji, kršitev javnega reda in miru, požar v naravnem okolju, prijeli štiri tujce, štiri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.


Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali vlom v športni objekt in tatvino mobitela.

Javni red in mir je bil enkrat kršen v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe, so na avtocesti zaustavili avtobus tujih registrskih tablic. Pri kontroli potnikov je bilo ugotovljeno, da štirje potniki na avtobusu ne izpolnjujejo pogojev za vstop v Slovenijo.

V Sebeborcih je občan na prostem zakuril veje. Zaradi vetra mu je ogenj ušel izpod nadzora. Požar, ki se je razširil proti bližnjemu gozdu so pogasili domači gasilci. Zoper občana bo podan predlog pristojnemu prekrškovnemu organu.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem, bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.02.2023 ob 7:32 gost

      Čafur Jankovč dela redno s.anje na zemljišču CO .... vodo jim meša z drekom ..... pa naj jo sam pije .... da si naredi koktajl

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.02.2023 ob 8:06 gost

      SRAM naj bo to oblast , ki ne ukrepa ob vsem nasiljem , ki ga izvaja ta jugovina nad lastniki zemljišč . Tukaj že ves čas močno smrdi .!! Vlada pa nič. Kako je že dejala Uršola DZ ? Nikogar več bla , bla , bla

      10 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      21.02.2023 ob 8:29 X gost

      Golob zamenjal Koprivnika na vrh Gen-i , pa postavil Mafista te firme- Mafija in umazane posle imamo razpredena po vseh podsistemih države , ter na vseh ravneh . Modus operandi delovanja v teh sistemih je podoben italijanski ,, Cassa nastro,, z Balkanskimi vzorci ter se vleče vse od 1945 (če že ne od 1919) . Narod tega ni sposoben presekati na volitvah , ampak se pusti vodilni mafijski propagandi preko osrednjih medijev , kateri so pod vplivom ruske in srbske tajne službe , ter domačih izdajalcev . Mislim ,da se Slovenija ne bo NIKOLI več pobrala , ampak bomo počasi izginili . Pesimistično ,, ne bi rekel ,,,

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      21.02.2023 ob 8:31 gost gost

      Ti ob 8.06, sram naj bo tebe, ka si pokvarjeno ,zabito, primitivno budalo. Takši kak si ti netite sovrašrvo, sami pa ste čista zguba na ton sveti. Škoda, ka sunce na vas sija. Še dobro, ka vas je malo, itak te pošpušili z vašo nestrpnostjo.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.02.2023 ob 8:48 gost

        (Dodam 8:44) RESNICA BOLI , tako pač to je , vem da je hudo , ampak se poboljšajte pa se tega ne bo pisalo ! NI SKRITO JE JAVNOSTI NA OČEH

        6 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.02.2023 ob 8:52 gost

        Ti kar uživaj in piši neprimerne komentarje nas sploh ne prizadeneš ....... smo skala ,ki jo ne premakne prav nihče ,še najmanj pa ti ha,ha,ha,ha,ha, ti ob 8:31

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.02.2023 ob 8:55 gost

      Na glavo se postavi , da ti kisik tresne v betico , da boš razmišljal pametno , moj nasvet - Gost

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.