https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznica vozila pod vplivom alkohola, tatvina bakrenih žlebov

22.02.2023 ob 7:00  

Pomurski policisti so v preteklih 24 urah obravnavali tri primere kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč, štiri kršitve javnega reda in miru, tri poškodbe vozil na parkirnem prostoru, eno povoženje divjadi in eno kršitev prepovedi približevanja.


Na področju kriminalitete so policisti obravnavali eno tatvino bakrenih žlebov, en poskus preprečitve uradnega dejanja, eno osebo pa so napotili na zasebno tožbo.

Na področju prometne varnosti je prišlo do prometne nesreče izven naselja Rakičan v kateri je kolesarka utrpela lahke telesne poškodbe, ostale štiri prometne nesreče so se končale le z materialno škodo. Ena voznica, ki je vozila pod vplivom alkohola pa je bila pridržana in se bo zagovarjala pri sodniku za prekrške.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru, vsi kršitelji pa so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes policisti pogosteje opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.02.2023 ob 8:13 gost

      Pa nej pa mogoče bijla ova sodnica ?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.02.2023 ob 17:06 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.02.2023 ob 10:59 gost

      ja pa kaj

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.02.2023 ob 11:27 123 gost

      Ta sodnica ma pedigre

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.02.2023 ob 23:39 U stanovanju su imeli denar gost

      youtube.com/watch?v=DC5CECB7n68 youtube.com/watch?v=P6DFZSV6g3k youtube.com/watch?v=QxYvbompFRQ youtube.com/watch?v=g2tvWyyXf-Y 24ur.com/novice/slovenija/kavaski-klan

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.