https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Energetske prenove vrtca in OŠ Kapela ne bo

23.02.2023 ob 6:00  

Težave župana Romana Leljaka z novim občinskim svetom se nadaljujejo, sedaj bodo odstopili od energetske prenove vrtca in OŠ Kapela. 

Župan Občine Radenci Roman Leljak je na svojem socialnem omrežju Facebook objavil novico, da občina ne bo pristopila k energetski prenovi vrtca in OŠ Kapela. Sicer je bila pogodba o sofinanciranju podpisana z Ministrstvom za infrastrukturo že konec leta 20222 v višini dobrih pol milijona evrov nepovratnih sredstev. 

Težave z novim občinskim svetom se nadaljujejo

"Na seji 7. februarja 2023 so svetniki Gibanje Svobode, DS in DESUSa zavrnili proračun. V skladu s poslovnikom bi morali na sami seji oziroma najkasneje v sedmih dneh podati svoje predloge in usmeritve za pripravo novega proračuna. Tudi v tem roku ni podan noben predlog. Sklical sem novo sejo občinskega sveta, 27. februarja 2023, in ponovno predlagal proračun s spremembo, da smo jim poslali tudi primerjavo z letom 2022. Tudi po roku, do danes, niso poslali svojih predlogov. Glede na to, da je vabilo za novo sejo že poslano (10-dnevni rok), takšnega predloga v skladu s Poslovnikom več ne morejo podati, niti na sami seji. Nimam niti zakonske podlage, da predloge sprejmem," pojasnjuje Leljak.

Sanacija ne bo mogoča v roku

Tudi če sedaj pride do poenotenja občinskih svetnikov in potrdijo proračun, je jasno, da sanacijo ne bo mogoče izvesti v določenem roku meni župan, zato se je odločil, da sredstva odstopijo drugim šolam oziroma občinam, ki imajo proračun že sprejet.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.02.2023 ob 7:06 Karel K. gost

      Golobovi gnezdijo in nimajo denarja za investicije na obrobju, Slovenije. Oni imajo drugačno predstavo o pomenu besede "Svoboda". Za njih ta beseda pomeni da lahko svobodno polnijo svoje žepe z vseh naslovov kjer se nahaja državni ali na kakršnikoli drugi način ustvarjen denar s strani ustvarjalnih in delavnih ljudi. Kadrovsko je že znano že golobi v golobinjeku pojejo, da morajo vse kateri so jim pripomogli, da so z največjo prevaro, s pomočjo ulice in laganjem prišli na oblast, postaviti na mesto državnih funkcionarjev, pa četudi so intelektualno v greznici. Morajo pa jim zagotoviti tudi finančne potrebe. Goloba so na oblast postavili lenuhi, delamrzneži, lažnivci in v njihovem slogu življenja tudi vlada.

      29 29 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 12:21 Lenka gost

        Goloba je na oblast postavil Janša, sam si je pljunil v skledo ker ga ni pustil na Gen-i. Sedaj so krivi vsi drugi samo on ne. Kdo je pa filal socialo z denarjem Janša in ne Golob. Tudi Leljak se naj vpraša zakaj se.mu to dogaja ker je radenska občina leglo SDS

        21 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 13:41 Štef gost

        V greznico nas je pahnil Janša, vi bedaki pa malo več časa namenite razmisleku o cerkvi ki ne plačuje nobenih davkov zaradi česar bi lahko znižali davke

        15 9 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.02.2023 ob 1:07 eva gost

        When they start saying again, "Ladies and Gentlemen" at online work, then I will return, but not until then! Florida is a common sense conservative state where most people have brains! Open The Link————————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.02.2023 ob 7:19 gost

      svetniki Gibanje Svobode, DS in DESUSa.....sram vas naj bo, kerega srečan, mu plunem v ksiht, barabe zaviralske

      24 21 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 15:05 Mixer gost

        Najprlej se prvo pozanimli, če je fse tak kak Leljak trdi. Dobro bi bilou ka čuješ še drüjgo stran, prlej kak bi ti nekoga plüvo. Sicer se ne čüdin ka njemi kontra sejkajo, što pa njemi lejko ka sploj vrvle glede na njegovo goljufivo preteklost. Če bi meo zagotovljene pejneze (dokazilo) bi tou sigurno objavo.

        10 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.02.2023 ob 7:49 gost gost

      Tisti, ki verjame vse Leljaku, verjame tudi da Milka čokolado svizec zavija! Seja je sklicana za ponedeljek pa še danes ni gradiva za sejo objavljenega na spletni strani občine Radenci, da bi si lahko gradivo pogledali občani Radenec.

      25 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.02.2023 ob 7:53 AAAAAAAAAAAAAAAAA gost

      Radenčani pijtajte se zakoj je tak, volili ste ga zdaj pa tou mate. Nej je stvar v prenovi ampak v cejlon proračuni ge je pa verjetno puno anomalij. Či si pa nemrejo zgučati za proračun pa naj odstoupi cejli mestni svejt z županon na čeli.

      29 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 18:58 gost gost

        budale so volile budalo...zdaj imajo kar so izvolili...za dobra tri leta pa spet podprite tega lopova..boste na nivoju Petrovske občine..

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.02.2023 ob 8:09 gost

      Kordiš na shodu medicinskih sester !!!

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.02.2023 ob 8:12 gost

      Kaj je s temi ljudmi v Radencih narobe davolijo takega župana keri bi moral na Dobu "čistiti WC. Zdaj pa niti proračuna ne morejo sprejeti za normalno delovanje. Seveda kjer so SDS šerifi na funkciji se drugo ne more pričakovati. Že 30 let Januš grozni svoje podložnike vzgaja za delanje sranja v občinah v državi samo da bo njim v korist. Zdaj si pripravlja teren za štriti mandat vodenja države prek marionete Anžeta logarja. Kajti on misli da je res slovenski narod tako glup da bo nasedel temu da Logar sam dela stranko. Malo moren to se pripravlja teren za prevzem oblasti kero Janez Janša v 30 letih ni nikoli dobil z volitvami ampak vedno iz ozadja. Ko je podkupil druge stranke kot so krščanski demokrati, DeSUS, smc, Jelinčič itd zato so zdaj vse te stranke na smetišču zgodovine.

      21 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      23.02.2023 ob 8:18 gost

      Ta nered ni samo v Radencaj vse povsod v občinah kjer so svetniki in župani iz desnega pola. Tam je kot da je občina njihova in je vse njihovo. Pa čeprav je na volitve prišli samo 30 procentov občanov. Pa se ti niso bili vsi za desne stranke. To pomeni da so se volili sami sebe.

      12 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 13:16 gost

        ta nered delajo levi, ker niso uspeli priti na oblast, vsepovsod idto, tudi biciklisti v Lj isto stranje.....zdaj pa je te vredi, ka ga toti goloub biksa, ker ni sposoben???

        5 9 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      23.02.2023 ob 8:33 gost

      Še dobro da imamo NOVA 24 TV ,da smo si lahko ogledali derektne prenose shodov 1.2.2023 upokojencev , gasilcev 16.2.2023 , včerajšni shod medicinskih sester 22.2.2023 in sledijo še shodi 27.2.2023Aleša Primca proti Jankoviču (pitna voda- CO )in obnašanje tek kmetov lastnikov zemljišč in PONOVNI SHOD UPOKOJENCEV 1.3.2023 upokojencev ob 15 uri na Trgu Svobode Golob to je DOKAZ TVOJEGA NESPOSOBNEGA DELA ......

      13 20 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 12:30 Lenka gost

        Kako nizko mora človek pasti da piše take komentarje ah ja klet Trstenjakova ul v Lj, ko pride en pameten in izobražen in sposoben človek na vlado je vsega kriv kar se dogaja že 30 let. Zakaj pa niso rešili problemov pravnomočno obsojen premier Janša, njegov davčni svetovalec in prijatelj iz Doba SNEŽIČ, sedaj še iz naftalina potegnjen pravnomočno obsojen Rupar, Peterle, Bavčar in cela druščina iz Doba

        13 3 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      23.02.2023 ob 8:36 Občan gost

      Pa meni je vseeno ali so levi ali desni,ali zgornji ali spodnji,dela se naj za dobrobit vseh občanov.Če se neda nič dogoviriti,ukinimo občino in se pridružimo sosednji. Nevem,če lahko se gre tudi na referendum,pa naj se občani odločijo,če hočejo občino.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      23.02.2023 ob 8:37 Karel K. gost

      Nisem zasledil, da bi Pomurec objavil prispevek o tem, da je kmet Meolic iz Bakovcev lani od Goloba dobil 800 000 EUR denarja, zdaj pa se vozi po njivah s Poršejem kateri stane 100 000 EUR. Že njegov oče je bil v bivšem sistemu privilegiran in je izčrpaval Panonko, da si je gradil to današnje premoženje. Torej je Meolic živ dokaz za to, da v Sloveniji dobijo državvno pomoč le privilegirani in to že 32 let na 45 let podlage. Ne dobijo pomoči sposobni in ustvarjalni ljudje. V bivšem sistemu so si ti kmetje tipa Meolic gradili hiše, kupovali avtomobile, nakupovali drugo premično in nepremično premoženje in to se seli iz roda v rod kot status partizanov-rdečih revolucionarjev ko so danes že njihovi vnuki tudi z istim statusom. Rdeči revolucionarji sem zapisal, ker so partizani kateri so se zares borili za osvoboditev izpod treh okupatorjev svoja življenja pustili na bojnem polju v borbah ali pa so jih rdeči revolucionarji po vojni nagnali na Goli otok in so tam pustili svoja življenja. To so pa doživeli zaradi tega, ker so nasprotovali povojni titoisitčni diktaturi, saj so se oni borili za demokratično in svobodno državo in državljane. Posledica tega Meolicovega zdrsa bo ta, da bodo nekateri zdaj s prstom kazali na vse kmete, tudi tiste, kateri kaj ustvarijo s svojim pridnim delom in znanjem. Ja pregovor pravi, da ena blatna svinja umaže sto drugih.

      19 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 13:10 Komunajzar Pišta gost

        "Predlani je Danilo Meolic kot nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji denimo iz sredstev za prašičerejo dobil 800.000 evrov, letos pa so ga sosedje opazili, da si je kupil nov prestižni avtomobil Porsche Cayenne." kopija članka za Karleka K. kateri ali ne zna brati ali pa se dela neumnega kot vsi poslanci SDS v parlamentu. Denar je dobil pod vlado JJ.

        12 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 14:21 Karel K. gost

        Saj je vseeno ali je dobil podporo lani ali predlani, dobil jo je kot privilegiranec ene od obeh dovoljenih političnih grupacij v Sloveniji. Pa naj je to Kučanova ali Janševa na oblasti, vedno dobijo izredno pomoč v tako visokih zneskih njim podrejeni privilegiranci. Saj pa je oče tega Meolica bil pred letom 1990 simpatizer zadruge Panonke, katera je bila za njega in podobne črpalka za bogatenje na račun države, potem je bil simpatizer takratne Kmečke zveze, ki je bila ustanovljena kot satelit partije pretransformiran v vrste strank slovenske pomladi. To so ljudje kameleoni, kateri so vedno tam, kjer imajo koristi. Če bi morali živiti na račun svojega dela, bi v momentu propadli in bi pristali na ulici. Torej sem se zmotil samo v primeru nosilca politične opcije kateri mu je dal denar. Oboji pa so v tem p0ogledu enaki. Poanta vsega je, da da titoistični sistem ohranjanja na oblasti katerega uporabljata pri svojem delu obe skupini je smrt za Slovenijo in slovenski narod in to se danes vidi že z Marsa.

        7 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 16:09 Komunajzar Pišta gost

        Kameleon je tvoj Janez Janša ki je bil veliki zagriženi komunist in kandidat za predsednika ZSMSlovenije. Pozneje pa je prestopil v desne vode saj ga komunisti niso hoteli imeti ker so vedeli kakšen je, pri desnih pa se je delal da je revček in so ga vzeli. Ubogi Karlek ! prečitati še moraš precej knjig o zgodovini Slovenije in Jugoslavije.

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 17:00 Karel K. gost

        Joj Džaože 160/74/203-debeli, pritepenec in še kaj, ti boš meni pripisoval, da moram še mnogo zgodovine o jugoslaviji prebrati, to zgodovino sem doživel in doživljam osebno. Komunisti ga niso hoteli imeti, ker komunistov ni bilo bili ste vsi skupaj le titoisti, kateri ste leta 1990 postali kameleoni, prej pa ste komuniste in socialdemokrate zločinsko uničevali. Ne enači ti mene z Janševo SDS, saj jaz nočem biti in tja ne sodim, kamor ti sodiš, nočem biti v isti partiji s tabo, ti si okostnica Janševe SDS, si sopotnik Janše. Janša ni desničar bil in tudi danes ni, v Sloveniji ni prave proevropske desnice, so le križarji, on je kameleon karierist in borec za oblast, njega zanima samo oblast, tudi pred letom 1990 ga je zanimala le oblast. Vsebinsko enako zdaj ti pišeš na tem portalu, kar je Janša pisal v svojih zmazkih o partiji o Titu o samoupravnem socializmu pred letom 1990.

        5 5 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      23.02.2023 ob 8:39 gost

      Vi občani bi za dobrobit občine morali izvoliti drugega župana.

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      23.02.2023 ob 8:42 gost

      SAJ NI KRIV GOLOB JE LE NARODA , NAJ VRHUŠKA MU PAČ NE ZAMERI , DA ŽIVI IN VZTRAJA V KRIVI VERI ; KAJ ZA RES JE ČIVKANJE SVOBODA

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      23.02.2023 ob 8:44 gost

      Novo 24 vodi največji tajkune Janeza Janše in največji lažnivec keri izvaja prek ekrana magijo desnih debilov da samo tisto verjamejo kaj njim servira. Sam pa ima bajno bogastvo in hišo z bazenom viked na morju v planina izven zakonsko partnerico prek kere kupči nezakonite prevzeme medijskih hiš. Samo da bo debil janušu grozne mu pomagal z lažnimi novicami ki jih plasira glupi Slovencem desnega pola.

      13 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 8:48 gost

        Ni pomembno ali to vodi kdorkoli , pomembno je ,da vidiš RESNICO , te pa le levaki ne prenašajo in ti tudi ,ha,ha,ha,ha,ha budalo nevidno komunistično opankarsko 8:44

        10 6 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      23.02.2023 ob 8:47 gost

      Čivka vaš debil Janša že 30 let pa je en drek zčivkal.

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      23.02.2023 ob 8:50 Občan gost

      Pa meni je tudi vseeno ali so župani levi ali desni,spodnji ali zgornji,samo da,se dela za dobrobit vseh občanov.

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      23.02.2023 ob 9:03 gost

      Vtičar pojma nima kaj sploh država je , ne da bi jo vedel voditi .... kaj so podjetja , kaj so ljudje , dobro pa ve kaj je biti lopov .....

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 14:48 Lenka gost

        Mislim da ste zamenjali osebi, v tem kar ste napisali se odraža lik pravnomočno obsojenega Janša, največjega manipulatorja in nekatere ovce mu še vedno nasedejo.

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      23.02.2023 ob 9:55 Pista gost

      Dragi moji z županom nič ni narobe,narobe je z nekaj občinskimi svetniki ,ki hočejo,da županu ne bo nič uspelo,to smo imeli pred Leljakom ,da so bile Radence v pravem razsulo ,že večkrat sem omenil ,da nisem nikakršnji stankarski pripadnik kot ste nekateri ,ki tu komentirate in sem ponosen na vse kaj je župan v njegovem mandatu naredil,samo ,da omenim nekaj stari ,40 let sem na Kapelo pešačo po blati po strmecu,danes s ponosom grem na Kapelo po odlično urejeni poti ,kjer srečamo mnogo gostov iz Radina ,ki hvalijo kako je pot odlično urejena ,drugo bivša mesnica prava sramota,ki je bila sredi Radenc ,čeprav so bivši župani in nekaj svetnikov ,ki danes naj bol nasprotujejo županu že takrat sedeli samo nekaj metrov vstran nihče tega ni znal odstranit,to je lahko uredil samo Leljak in danes stoji odlično urejen objekt,kakšen je bil samo bivšo gostišče vikend ,vsa raspadajoča okolica ,kakšen je bil samo mini golf ,bile so samo ene dve klopi polomljene in še tiste v prejšnjih mandatih nihče ni znal popravit,danes imamo odlično urejen mini golf ,kjer se tudi moji vnuki včasih podijo,da omenim še samo nekaj projetov ,krasna pot Boračeva Šratovci ,parkir plac Kapela ,vinska fontana,športna igriša in da ne naštevam vsega kar je na novo urejeno ,ker sami dobro veste ,če ste Radenčani,ker mnogo krat so komentarji od ljudi ,ki sploh nevejo kje so Radenci,najbolj pa me moti od ljudi,ki v emenu strank nasprotujejo,tako v imenu upokojenske stranke ,to vsi dobro vemo gdo je to in stranke ,ki je več ni neobstoja njena zadnja voditeljica je bila grobar te strnke,ki jo je spravila is parlamenta,za nagrado pa je danes ministrica,mislim,da si svetniki,ki nasprotujejo vsemu sami režejo vejo na kateri sedijo s tem župan nič ne bo izgubil ,ampak mi občani ,dobro se spomnite kakšnje so bile Radence malo nazaj

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 10:34 sram naj vas bo gost

        kar je Leljak v prvem mandatu ustvaril bodo ovi levaki čez čas opet uničili, zdaj ga pa še ovirajo pri delu.....ti svetniki so zdraharji, lenuhi in postopači

        11 4 Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      23.02.2023 ob 10:39 gost

      Janša je edini politik ki že 30 let jebe mački mater v parlamentu in v valadi ni pa naredil nič koristnega za državljane Slovenije. Niti ene reforme ni izpeljal v 30 letih. Edino kar je naredil je da njegovi prijatelji oligarhe, lobisti, tajkuni imajo polne račune velike jahta igrajo golf se jebejo po prestižnih destinacijah za kere navadni Slovenci niti ne vejo da obstajajo. Zdaj bo pa vlada kera je komaj 8 mesecev na vladi reševala vse 30 let stare nerešene probleme. Halo debili desni predi kaj je delal vaš je eni vodja 30 let v Sloveniji. Kradel lagal vas hlape pošiljal v prve vrste na štrajk in pred novinarje ker on nima,,,, jajc,,, ve pa sodnemu svetu,,, stiskati,,,, jajca,,, če nerasodijo njemu v prid.

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      23.02.2023 ob 10:40 gost

      Sram nas je zdaj v Radencaj kaj smo spet izvolili..

      9 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 11:10 gost

        res je, zvolili smo si občinski svet, ki je nesposoben sodelovanja in bou našo občino zopet samo zaviral. 20 let ste bli na oblasti, pa nič naredili, zdaj leljak v enen mandati pokazal kak se dela, vi pa po starem uničujete občino. Z imeni vun,, keri so to!

        7 3 Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      23.02.2023 ob 10:43 gost

      Karči spet si naljani pa se 11 ura ni.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 12:09 gost

        Ti ob 10:43 kaj ti sklepaš po sebi ? Karel in njegovi komentarji so odlični in resnični .... Resnica pa je ,da je s teboj nekaj zelo hudo narobe ...... če pogledaš tvoje zapise . Pozdravi se za alkohol ali pa na psihi .... Pa srečno zdravljenje!!!

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      23.02.2023 ob 11:40 Janči gost

      A so Radenci slučajno v Ljubljani? Ne in Koroška tudi ne. Zato tam odpadejo investicije. Denar rabijo Gen-i in nevladniki. Levi svetniki samo izvršujejo partijsko direktivo.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      23.02.2023 ob 12:59 gost

      12:30 GOLOB JE DOKAZ NESPOSOBNEGA VLADANJA TE PRELEPE SLOVENIJE !!!!

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      23.02.2023 ob 13:04 gost

      Lenka se šeta metla pometa , Lenka preduri peč se zakuri . Ko kokodiček skoči v lonček ,,, Lenka , Lenčica sem že pečena jest se mudi,,,,,,,,ho,ho,ho,ho,hooooo 12:21 in 12:30,

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      23.02.2023 ob 13:11 gost

      Treba bo enostavno na ulice in odpoklicati diktatorja ! Sicer pa kazensko ovadbo , dovolj je dobronamernosti .

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      23.02.2023 ob 13:18 gost

      LEVI BUTALCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII LEVI BUTALCI IIIIIIIIIIIIIIIIIII LEVI BUTALCIIIIIIIII

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      23.02.2023 ob 14:39 gost

      Janša vrni seeeeee..

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.02.2023 ob 14:52 gost gost

        kama de se vračal?!? Naj se v penzijo spravi in gotovo, so mladi v ozadju in naj prevzamejo ali hočeš da si še več nakrade?

        3 2 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      23.02.2023 ob 15:03 gost

      Katere mlade misliš? Nika Kovač, Kordiš, Mesec? ... Saj so na oblasti. In? Se cedita med in mleko? Politika je obrt, kot vsaka druga dejavnost. Rabiš talent, voljo in izkušnje. Zato drugje vladajo ljudje s temi kvalitetami, samo pri nas uličarji.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      23.02.2023 ob 17:01 Karel K. gost

      Joj Džaože 160/74/203-debeli, pritepenec in še kaj, ti boš meni pripisoval, da moram še mnogo zgodovine o jugoslaviji prebrati, to zgodovino sem doživel in doživljam osebno. Komunisti ga niso hoteli imeti, ker komunistov ni bilo bili ste vsi skupaj le titoisti, kateri ste leta 1990 postali kameleoni, prej pa ste komuniste in socialdemokrate zločinsko uničevali. Ne enači ti mene z Janševo SDS, saj jaz nočem biti in tja ne sodim, kamor ti sodiš, nočem biti v isti partiji s tabo, ti si okostnica Janševe SDS, si sopotnik Janše. Janša ni desničar bil in tudi danes ni, v Sloveniji ni prave proevropske desnice, so le križarji, on je kameleon karierist in borec za oblast, njega zanima samo oblast, tudi pred letom 1990 ga je zanimala le oblast. Vsebinsko enako zdaj ti pišeš na tem portalu, kar je Janša pisal v svojih zmazkih o partiji o Titu o samoupravnem socializmu pred letom 1990.

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      23.02.2023 ob 17:15 gost

      Lenka,ti si čista telica!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      23.02.2023 ob 18:34 gost

      Srbin pa čisto tele pa sta za vkup ! 17:15

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      24.02.2023 ob 7:38 gost

      Ja pa srbin Janša je kriv , ..... pa da si kot opankar prišel iz juge v Pomurje , ker ti ni dal za jesti in piti , da te je mati vzgojila v kot teleta in da si zabiti kot tranverza ..... bogi ti kaj ti je Janša naredil ...... oj kako je grdi ho,ho,ho,ho,ho

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      24.02.2023 ob 11:20 ti karel ai res za sihiatrijo gost

      torej si se zmotil samo v imenu tistega, ki je Meolico dal denar. IN ČE TE NASLEDNJI PISEC NE BI OPOZORIL, BI TVIJIH 100 BEDNIH ZASLEDOVALCEV TEBI VERJELO, Sj si jih popolnoma popsihopatil in veljaš za patološkega lažnivca, če seveda veš - kaj to pomeni. sI NAVADEN LAŽNIV TITOISTIČNI IDIOT, KI PONEUMLJAŠ NEPISMENE IN ONE Z NEDOKONČANO OSEMLETKO, KI NEPISMENIM BEREJO TVOJE IDIOTSKE ZAPISE.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.02.2023 ob 14:11 Karel K. gost

        Naslednji pisec si bil ti debeli Džaože, pritepenec......kot si tukaj in hočeš s tem svojim dodatkom mene kompromitirati in diskreditirati. Ti misliš, da so vsi ljudje funkcionalno tako nepismeni kot si ti. Poudarek v tem prispevku in mojem odgovoru ni bil na tem, da kdo komu daje državni denar ampak to, da Meolic in njemu podobni privilegiranci v Sloveniji zlorabljajo denar iz državne blagajne v svoje osebne namene in bogatenje.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      24.02.2023 ob 23:36 Leljak si pa spejvle, Micka nedan ti pejnezov nazaj... gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.02.2023 ob 9:38 gost

        Energetske prenove vrtca in OŠ Kapela ne bo, bomo trošili kot do sedaj ali pa še malo več !

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.