https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Sara Makovec in David Žibrat postala športnika leta Športne zveze Ljutomer

Ljutomer, 23.02.2023 ob 10:50  

Včeraj je v Domu kulture Ljutomer potekala 53. razglasitev za športnika leta Športne zveze Ljutomer za leto 2022. Športnica leta je postala Sara Makovec, naziv športnika leta je pripadel Davidu Žibratu, najboljša ekipa leta pa je postal KMN Meteorplast Ljutomer. Glasovanje je letos potekalo v štirih delih. Svoje glasove so oddale medijske hiše, javnost (FB glasovanje), članice zveze ter predsedstvo ŠZ Ljutomer. 


Zbrane so nagovorili predsednik Športne zveze Miro Rauter, županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba ter župan Občine Veržej Drago Legen.

V kategoriji športnica leta je prvo mesto osvojila nogometašica Sara Makovec, ki igra v Olimpiji, hkrati pa je tudi stalna članica slovenske reprezentance. 2. mesto je pripadlo judoistki Urški Rižnar (TVD Partizan Ljutomer), 3. mesto pa košarkarici Aneji Stojko (VBO Maribor).

Športnik leta za leto 2022 je postal kikbokser David Žibrat (Kickboxing klub Pomurje), ki je v preteklem letu postal državni prvak in hkrati zaključil svojo 15. kariero. 2. mesto je zasedel voznik kasačev Jože Sagaj ml. (KK Ljutomer), tretje mesto pa tekmovalec v powerliftingu Uroš Pihler (ŠD Thorium Maribor).

Naziv najboljše ekipe preteklega leta je drugo leto zapored pripadel KMN Meteorplast Ljutomer, ki je v letu 2022 osvojil 5. mesto v državnem prvenstvu v članski kategoriji, z mlajšimi selekcijami pa so osvojili srebrno medaljo in dve bronasti. Drugo mesto je zasedel Kasaški klub Ljutomer, tretje pa judo sekcija TVD Partizan Ljutomer.

Priznanja za perspektivne športnike in društva so prejeli Hannah-Vela Rauter (karate), Zala Gorjak (pikado), Anemarie Feuš (judo), KMN Meteorplast ŠIC bar U13 (futsal) in KK Lotmerk U13 (košarka). Posebna priznanja Športne zveze Ljutomer so dobili Plesni klub Nina, OK Ljutomer, KMN Šport plus, ŠD Pristava, Slavko Petovar in Alojz Vogrinec. Priznanji za osvojene medalje na evropskih in svetovnih prvenstvih sta prejela Top Gun Cleangrad za 2. mesto na EP v pikadu in Bor Rehak Friš za 2. mesto na SP v plesih. Za dosežene uspehe na šolskih športnih tekmovanjih so bili s priznanji nagrajeni Nuša Senčar in Nika Bedič (obe GFML, badminton) in Timotej Puklavec (OŠ Cvetko Golar Ljutomer, atletika).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.02.2023 ob 18:31 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐰𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.02.2023 ob 4:35 Pohorčan gost

      Ke to tou???? Olgica pa ga kegle podira??? Pa kugle luča - bolinguše???

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.