https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Pred nami je ohladitev, meja sneženja se bo spustila do nižin

24.02.2023 ob 14:00  

Danes popoldne bo zahodni Sloveniji pretežno oblačno, na severovzhodu bo še nekaj sonca, pihal bo jugozahodnik. 


Popoldne bo pretežno oblačno, več sončnega vremena bo v severovzhodni Sloveniji. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 15 °C.

 

Kakovost zraka

Kakovost zraka se izboljšuje. Najvišje ravni delcev PM10 so bile danes dopoldne izmerjene v Murski Soboti, navaja Arso. Vremenoslovci pričakujejo, da se bo zaradi vetra preko dneva onesnaženost zraka zmanjšala povsod po Sloveniji. 

Vir: Arso

Hladneje bo

Jutri bo spremenljivo, občasno bo deževalo. Jugozahodnik bo slabel, od severovzhoda bo postopno začel pihati severovzhodnik, hladilo se bo. Ob morju bo pihal jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 11, popoldanske v vzhodnih krajih okoli 8, drugod večinoma od 10 do 16 °C.

Vir: Arso

"V noči na nedeljo se bo meja sneženja zaradi dotoka občutno hladnejšega zraka kar hitro spuščala. Najverjetneje lahko po nižinah pričakujemo od 5 do 10 cm debelo snežno odejo, v višje ležečih krajih in predvsem na Kočevskem pa ga lahko zapade tudi več kot 20 cm," navaja Arso.

OPOZORILO

"Od nedelje zgodaj zjutraj bo na Primorskem pihala močna burja, ki bo v sunkih na izpostavljenih mestih lahko dosegala hitrosti od 100 do 140 km/h," opozarja Arso.

Obeti

"Zvečer in v noči na nedeljo se bo meja sneženja spustila do nižin, na Primorskem bo zapihala močna burja.

V nedeljo bo občasno rahlo snežilo, pogosteje v jugovzhodni Sloveniji. Tudi ponekod na Primorskem bo lahko dež občasno prehajal v sneg. Čez dan bodo padavine od severa slabele. Na Primorskem bo pihala močna burja, drugod severovzhodni veter.

V ponedeljek bo večinoma oblačno, predvsem na jugu bo še možen rahel sneg. Hladno in vetrovno bo," poroča Arso.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.02.2023 ob 15:13 gost

      Hvala da imamo tako vlado kera je regulirala cene elektrike. Kajti če bi bil na vladi Januš grozni bi že vsi zamrznili kajti pod njegovo vlado bi cene odletel v nebo kot za časa kovida. On si je izposoja denar v imenu Slovenije v Evropi delil pa tajkunom oligarhom lobistom. Ubogi raji pa podaril mrvice kere zdaj 3 vračamo.

      6 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.02.2023 ob 16:46 gost

        Šališ se, a ne? Ker pod Janšo so bile cene elektrike in bencina smešno nizke. Spomin peša? Bilobil pomaga.

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.02.2023 ob 17:59 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐰𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.02.2023 ob 15:28 gost

      Tij si ( skot ) izmeček--budalo !! Janša je dal denar , golobivnjek pa davke !!!!!!!! buzi !

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.02.2023 ob 19:08 gost gost

      Ka ti beda ob 15.28 pa še nekteri, malo menje gledajte janušovo tv. pa nete pisarili takše bedarije. Pokvarjeno puklasto budalo je dalo peneze, še nikdar nikomi razen sebi. Mafijaš, zdaj se vidi s kon je posloval še za časa voliotev, Še s satanon bi, samo, ka zasluđi. Kama li devle peneze, aja, baje si nalaga v Singapuri, kama sklizne, da de dokončno odjebo. Ka te le te delai njegovi bedni bedniki?

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.