https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Kakšno vreme se nam obeta?

26.02.2023 ob 13:00  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo popoldne in jutri pretežno oblačno, predvsem na jugu in jugovzhodu bo občasno naletaval sneg. 


"Popoldne bo oblačno, tu in tam se bo lahko oblačnost prehodno trgala. Predvsem v južni in jugovzhodni Sloveniji bo občasno naletaval sneg. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja. Temperature bodo od -2 do 5, na Primorskem do okoli 8 °C.

 

Jutri bo prevladovalo oblačno vreme, krajša obdobja sončnega vremena bodo na Primorskem. Ponekod v južnih krajih bo še naletaval sneg. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zjutraj zmerna do močna burja, ki bo čez dan nekoliko oslabela. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do 0, na Primorskem okoli 3, najvišje dnevne od -2 do 4, na Primorskem do 8 °C," navaja Arso.

OPOZORILO

Do ponedeljka zjutraj bodo na izpostavljenih mestih najmočnejši sunki burje od 100 do 120 km/h, opozarja Arso.

Obeti

V torek in sredo bo na zahodu občasno delno jasno, drugod pretežno oblačno. Predvsem v južni in jugovzhodni Sloveniji bodo v sredo občasno rahle padavine. Pihal bo severovzhodnik.

Biovreme

V nedeljo čez dan bo vremenska obremenitev nekoliko popustila, v ponedeljek bodo vremensko občutljivi še imeli značilne vremensko pogojene težave.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.