https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Spoznajte ponudbo območja v okolici Rotunde

03.03.2023 ob 18:30  

V Moravskih Toplicah bodo mednarodni dan turističnih vodnikov obeležili z aktivnostjo, katere namen je podrobnejša predstavitev območja v okolici rotunde. Pridružite se jim na brezplačnem vodenem ogledu romanske rotunde, zeliščnega posestva Vidov brejg in Medičarstva Celec.


Svetovna zveza društev turističnih vodnikov WFTGA je bila ustanovljena 21. februarja. Od leta 1990 se ta dan praznuje kot Mednarodni dan turističnih vodnikov. Na ta dan turistične organizacije in turistični vodniki predstavljajo dejavnost in poklic turističnega vodnika širši, strokovni in tudi ožji javnosti. V ta namen pa se organizirajo različna vodenja.

Destinacija Moravske Toplice vabi, da se jim ob tej priložnosti pridružite na brezplačnem vodenju v soboto, 4. marca 2023, ob 11. uri z izhodiščem v Selu, parkirišče pri brunarici TIC Selo (v bližini rotunde).

 

OGLED ROMANSKE ROTUNDE, DOPOLNJEN Z DIGITALNIM (AR) DOŽIVETJEM:

  • Edinstvena poslikava kupole
  • Spoznajte srednjeveški umetnostni značaj in gotsko likovno upodobitev Kristusovega pasijona v fresko tehniki
  • Digitalno dopolnjeno doživetje rotunde
  • Začutite energijo energetskega območja v regiji

OGLED ZELIŠČNEGA POSESTVA VIDOV BREJG v FOKOVCIH
Spoznajte skrivnost zeliščnega sveta in zeliščno posestvo z opojnimi in dišečimi zeliščnimi produkti, ki so ustvarjeni z dušo in spoštovanjem do narave.

OGLED MEDIČARSKE OBRTI DRUŽINE JOŽICE CELEC
Družina Celec z ljubeznijo ustvarja medenjake različnih okusov, figuralno in ročno okrašeno lectovo pecivo različnih oblik in okusov. Ohranja izročilo svojih prednikov, ki se skriva v recepturi izdelave medenjakov, ter nadaljuje tradicijo s ponudbo medenih izdelkov na sejmih.

FOTO: Arhiv Pomurec.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2023 ob 19:15 Deborah gost

      I make over 13,000 a month working part-time. I listened to different humans telling me how a good deal of cash they may make online,N255 so I was determined to locate out. Well, it turned into all actual and it absolutely modified my life. Everybody must try this job now by just using this site......... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.