https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaradi gradbenih del oteženo parkiranje pri soboški bolnišnici

01.03.2023 ob 10:00  

V Splošni bolnišnici Murska Sobota v tem času izvajajo več različnih projektov.

Gradbena dela in parkiranje

Zaradi gradbenih del je oteženo parkiranje v sklopu bolnišnice in tudi na parkirišču pred njo.

Bolnike in obiskovalce prosijo, da v času izvajanja del, parkirajo na prvem parkirišču (parkirišče Mestne občine Murska Sobota) ter na ta način omogočijo izvajalcem lažje in hitrejše opravljanje del.

 

Vse, tako obiskovalce, kakor tudi zaposlene v bolnišnici, pozivajo k strpnosti in prosijo za razumevanje.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2023 ob 15:09 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.03.2023 ob 15:48 gost

      V Hočaj kjer je tovarna magna naj bilo vse polno parkirnih mest. Kajti tovarno bodo zapirali in selili v Avstrijo. Zanima me če bo Počivaušek debeli keri je posili privlekel to tovarno v Slovenijo vrnil 18 milijonov kere je vložila država Slovenija.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.03.2023 ob 15:57 gost

      V Ljubljani tudi ni parkirnih mast še posebej danes ko je stranka SDS spet pripeljala na silo upukojence. Kerim je prav ta stranka in ta obsojenec 5 kratni in zapornik Rupar ukradla dostojne penzije in stranko DeSUS. Res so ljudje glupi kot njim pravi Januš grozni in njegove oprode. Za en golaž in deci kislice so se upokojenci prodali hudiču keri jih je ukradel janušu groznemu. Zakaj pa ni dvignil penzije ko je bil na vladi ne da njim je delil mrvice od velike pogače kero si je sposodil v Evropi.

      12 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2023 ob 18:23 gost

        Kak kAJ tvoja žena, si že prebolo, ka ti jo je januš grozni v red vzel? Za tebe tak znamo ka se ti rola den za dnevom od januša groznoga-.

        7 4 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.03.2023 ob 16:59 gost

      16.33 debil dsno usmerjen papundek. Zamudil si shod desnih skrajnežev v Ljubljani. Škoda ka nega takega umsko bolnega debila na policiji kot je bil prejšnji minister Hojs. Da bi protestnike malo polejal z vodnim topom pa z strupenimi plini. Kajti Hojs hlapec Janeza Janše je bil alergičen na protestnike.

      6 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.03.2023 ob 17:47 gost

      Škoda ka Nej Janša na vladi ka bi protestnike rasti ral z vodnim topom pa z strupenimi plini. Kaj se imajo sploh ti upokojenci bunuti še preveč imajo Nej premalo. Delali so večina do 30 let delavna dobe in do starosti 50 let. Zdaj bi pa radi imeli 1 500 everckov penzije. Eni pa sploh niso v SPIZ nič plačevali zdaj so pa v Ljubljani najbolj glasni. Hojs vodni top v pogon in z njimi na Štajersko itak so vsi Štajerci pijani tam. Kajti Štajerci so edini da se za en deci kislice prodajo. Bolj jih Januš grozni ima za glupega bolj mu dupe ližejo.

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.03.2023 ob 17:56 gost gost

      Glih tej, ka so iz pokojninske blagajne vse pokrali do zdaj delali nekše shode. Januš grozni je pa dal za pivo pa sendvič ,pa aji v Lj. Ka pa, ka se je pod njegovo vlado zadni dve leti nika nej zdignola penzija, ka pa tou? Ja on je nuco za sebe , te pa nemre še upokojencem dati, itak so samo breme je menda pravo. Zdaj do protestirali, kda so se penzije končno začele zdigovati. To je vse konstrukt puklastoga pa njegove desnice, kera itak v Slo. nema veeč perspektive. To so zadnji jalovi zdihljaji.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.03.2023 ob 18:06 gost

      Janša je dal mrvice upokojencem od 40 milijard ker si je sposodil v Evropi. Zdaj pa z velikimi obrestmi vračamo. Zelo veliko pa je dal tajkunom oligarhom lobistom svojim prijateljem. Z kerimi zdaj igra golf se z njimi jadra po Jadranu na njihovih jahtah. Upukojence pa ima za glupi narod.

      8 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.03.2023 ob 18:47 VZROK KOMUNIZEM gost

      KER V SLOVENIJI VLADAJO LEVIČARJI IN KOMUNISTI MAGMA ZAPIRA V SLOVENIJI. Prečitajte avstrijski tisk ne pa da verjamete slovenski mafiji in še se bo zapiralo in selilo iz Slovenije. Han minister ki ima 3 letno šolo (komaj pismen) pa misli da bo lahko grozil Avstrijcem, ubogi siromak.

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      01.03.2023 ob 19:09 gost gost

      Prečitajte, kla je napisal nekdanji poslanec, ki marsikaj zna, kak se je delalo s pokojninsko blagajno v času vlad januša groznoga. Zato pa smo tan, ge smo. Desni bedniki, vsaj malo se izobrazite, pa te tupite svoje bedne dovtipe. Začetek vsega konca je bil vedno pod vlado tega pokvarjenca. Vse za njim so mogle samo popravljati.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.