https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Grabić: »Ekipi je potrebno vrniti zmagovalno mentaliteto«

Murska Sobota, 1.3.2023  

Mura je dobila novega trenerja. Damirja Čontalo je zamenjal Dejan Grabić, ki je danes stopil pred novinarje in strnil svoje misli ob prihodu v Mursko Soboto.


Dejan Grabić, ki je prevzel člansko ekipo Mure, se je uvodoma zahvalil za dobrodošlico. "Iz vseh strani čutim podporo, tako s strani kluba kot navijačev." Izpostavi, da je bilo njegovo najlepše gostovanje, predvsem zaradi publike, strasti do nogometa, prav v Fazaneriji, kjer so se vedno počutili dobrodošli.

42-letni Grabić je bil zadnjih šest let trener ljubljanskega Brava. Odločitev o prestopu k Muri je padla v dnevu in pol, poudari in doda, da so se z Bravom razšli v zelo dobrih odnosih. Korak, ki ga je naredil, se mu zdi logičen in je zanj velika priložnost. Ko je kot trener deloval pri ljubljanskem Bravu, so vedno čutili pritisk v borbi za obstanek, niso pa imeli pritiska navijačev in medijev.

V kakem stanju prevzema ekipo?

"Informacije sem zbiral iz vseh strani, tudi od novih sodelavcev, prvi občutek pa sem dobil danes na treningu. Videl sem ogromno potenciala v napadalnem delu. Lepo priložnost pa tudi v zadnjem delu," pove Grbić in poudari, da je Mura dobra ekipa. Ob prihodu na trenersko klop Mure se je spraševal, "kaj spremeniti pri Muri?" in ugotovi, da je to "psihološki nastavek." »Ekipi je potrebno vrniti zmagovalno mentaliteto, nepopustljivost "da se gre na glavo."

Strokovni štab

Strokovni štab ostaja enak, kot je bil do sedaj. Videli pa bodo, kako bo naprej od poletja. "Strokovni štab poznam že od prej in jim zaupam," pove in doda, da je sedaj pomembno, da se vigrajo.    

Veliko adrenalina

"Čutim veliko adrenalina. Toliko, da ne znam opisati," pove sedanji trener Mure. Pomembno se mu zdi, da je štab energičen. Sam pa pravi, da ima ogromno energije. 

Derbi z Mariborom

Muro že v nedeljo čaka težka naloga, saj bo njihov nasprotnik Maribor, ki je v dobri formi. "Maribor je kot "stroj," ampak imajo tudi svoje slabosti. So premagljivi, kot vsaka ekipa," poudari in doda, da bo njihov cilj zmaga na vsaki tekmi.

Grabić je danes vodil že prvi trening. Treningi bodo te dni kratki in zelo intenzivni.

Evropa?

Po njegovem mnenje je Murin cilj, uvrstitev v Evropo, uresničljivi, saj je do konca še 12 tekem. "Sedem točk zaostajamo za tretjim mestom. Vse je mogoče in mi bomo napadli, da si z agresivnostjo in timskim delom prislužimo priložnost, da bomo zmagovali,« zaključi.

Čarno-bejla bau

Danes sta svoja vrata odprla nov klubski bar in nova čarno-bejla bauta. 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.03.2023 ob 19:15 gost

      Te lušne deklice so maserke ?

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2023 ob 20:21 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.03.2023 ob 19:43 gost

      Izvirni greh težav je razkol v vodstvu kluba - denar je in nekaterim je zadišalo. Začeli so se ustvarjati klani, ki so potegnili tudi igralce na eno in drugo stran - hoteli to priznati ali ne!! čeprav je na zunaj pri ekipi izgledalo, da je vse ok. Rezultat niti ni tako slab ampak kratko je potegnil tisti, ki je najmanj kriv - trener. Direktor Kopra je povedal, da tudi če izgubijo še 5 tekem trenerja ne bodo menjali. Pa so letos osvoili le 1 točko. Tudi Bravo ima strategijo domačih trenerjev le vi pomurski idioti (nekateri seveda) iščete samo spore in senzacijo tako kot vsi pomurski mediji s Vestnikom ( ta je edino za brisati ta zadnjo) . BANDA

      8 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.03.2023 ob 20:31 Gost 1 gost

        Vse to kar si navedel je živa resnica in potem še domači mediji, npr. Sobotainfo pri vsakem ponovnem ogledu si lahko glasoval(anketa) so dodali svoj negativni prispevek za tak razplet.

        4 4 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.03.2023 ob 20:16 gost

      Tej grdi pijani goricanci so tak lepi lokal in trgovino napravili

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.03.2023 ob 20:28 Pepa Pujsa gost

      Grablonja se je že usral.......

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.03.2023 ob 21:10 Pohorčan gost

      Ja sen kuja čuja, da se je grablaš že frsa, ukozija, podrisla in padna v komo. Če je še kdo kaj čuja naj mi hitno javi!!! Ok????

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.03.2023 ob 21:11 Pepa Pujsa gost

      Pohorčan mali se pomiri in ne drislaj po našem forumu!!!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.03.2023 ob 22:05 Pohorčan gost

      Kdo je mali??? Ejjjj Pepa Pujsa pazi ke te pišeš??? Bon te sfocka, pa zbinca!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.03.2023 ob 0:16 gost

      Sto ekipo se da dosti več narediti kod pa je naredil prešnji trener kateri je bil brez nogometnoga znanja koliko dobri igralcev je odšlo zaradi njega kaj je bilo okrok njega dobrega je onničil

      5 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      02.03.2023 ob 0:17 Otpisani gost

      E moj grabičaček si že bivši,če boš mel iste pomagače kot njih je imel čuntek.se vidi da si še nej dorasel trenerskomi posli,tej pomočniki do te odnesli,pa še čuntek bo ostal v klubu,in čakal tvoj spodrsljaj

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      02.03.2023 ob 2:50 Pohorčan gost

      Grablač se je že fsra!!!

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      02.03.2023 ob 7:38 Aloha gost

      Vrniti zmagovalno mentaliteto?? Če pa je to druga ekipa kak je bijla .. Prvo ekipo napraviti, pa te narediti zmagovalno mentaliteto.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      03.03.2023 ob 2:52 dilinka gost

      Jeeee še en ga filozof više pri ekipi filozofof.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.