https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V naselju Dolič zagorela hiša, nastalo za 10 tisoč evrov škode

02.03.2023 ob 10:55  

Nekaj pred polnočjo je v naselju Dolič zagorela manjša stanovanjska hiša. Nastalo je za 10 tisoč evrov škode. 

Policisti so bili včeraj ob 23.11 obveščeni o požaru stanovanjske hiše v naselju Dolič, Občini Kuzma. V navedenem času sta bila v bližini kraja požara policistka in policist policijske patrulje, ki sta že sama zaznala požar, se odpeljala na kraj in takoj pristopila h gašenju. Skupaj z lastnikom so ogenj pogasili še pred prihodom gasilcev.

Požar je zajel okoli pet kvadratnih metrov lesene stene in del ostrešja manjše montažne stanovanjske hiše. Gasilci PGD Gornji Slaveči in Novo Dolič so s termovizijsko kamero pregledali podstrešje in okolico objekta.

Ugotovljeno je bilo, da je do požara prišlo zaradi pepela, ki se je vnel in je bil odložen ob hiši. Na objektu je nastalo za okrog 10.000 evrov škode. Tuja krivda je izključena.

Foto: PGD Gornji Slaveči

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.03.2023 ob 18:41 gost

      TOLE JE ZASELEK --goričkih ravnijc !!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.03.2023 ob 20:37 eva gost

        When they start saying again, "Ladies and Gentlemen" at online work, then I will return, but not until then! Florida is a common sense conservative state where most people have brains! Open The Link————————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.