https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta konec tedna

02.03.2023 ob 18:00  

Tudi ta konec tedna bo v Pomurju pestro dogajanje. Za vas smo izbrali nekaj predlogov, kam se lahko odpravite.

Petek, 3. marec 2023

Edini pravi FAŠENK 2023

Pripravite maske, glasove in srca - Radgonski FAŠENK se letos ZARES vrača! Ko se bodo zaključili vsi ostali fašenki pride še EDINI PRAVI FAŠENK. Odlična glasba, najboljša publika, izbor in bogate nagrade za najboljše maske, sladkanje s slastnimi pustnimi krofi, gašenje suhih grl in še veliko drugega!

Nastopili bodo VLADO KRESLIN & MALI BOGOVI, DEJAN DOGAJA & BAND, VROČI CILINDRI. Vabljeni v petek, ob 20. uri, na Sejmišče Gornja Radgona.

Regijski festival tamburaških skupin

JSKD in Občina Ljutomer, v petek ob 19. uri, vabita na Regijski festival tamburaških skupin, ki bo tokrat potekal v Zadružnem domu na Cvenu. Nastopilo bo 9 skupin.

Multimedijska projekcija: POD MORJEM OKOLI SVETA

Ob 20-letnici delovanja društva Tim Mlin Beltinci, vabijo skupaj z Javnim zavodom za turizem, kulturo in šport Beltinci na multimedijsko predstavitev: Pod morjem okoli sveta. Gost večera bo podvodni fotograf in snemalec Andrej Voje, čigar zgodbo je objavila tudi ugledna revija National Geographic. Vabljeni, 3. marca ob 18h, v Kulturni dom Beltinci.

Sobota, 4. marec 2023

Prvi koncert Evridik

Vokalna zasedba Evridike, KD Ljutomer pod taktirko zborovodkinje Romane Rek po treh letih delovanja, prirejajo svoj 1. samostojni koncert. Predstavile bodo tekmovalni program iz tekmovanja SOZVOČENJA 2022, kjer so dobile 1. nagrado in pripravljalni program za “International Franz Schubert Choir Competition”. ODMEVALE BODO MELODIJE slovenske ljudske glasbe, sakralne glasbe, znane pesmi iz petdesetih let. Pridružil se jim bo tudi Ljutomerski oktet. Vabljeni v soboto ob 19. uri v Dom kulture Ljutomer.

21. sejem starih stripov

V sodelovanju s Striparno Oblaček tudi v letu 2023 v MIKK-u nadaljujejo z organizacijo stripovskih sejmov v Murski Soboti. Že 21. sejem starih stripov bo potekal v soboto, 4. marca 2023, med 10. in 13. uro v MIKKovem klubskem prostoru. Tokratni gost sejma bo Bernard Kolle, hrvaško-slovenski stripar in ilustrator, ki bo na sejmu predstavil svoj najnovejši strip Transvaalski pustolovci.

MODRIJANI OSEBNO Z GOSTI

V soboto ob 19. uri bodo v športni dvorani OŠ I Murska Sobota nastopili Modrijani z gosti. Modrijani osebno je posebna koncertna turneja Modrijanov. Namenjena vsem generacijam, a še posebej tistim, ki imajo raje umirjene koncerte, kjer lahko sedijo in uživajo v petju pesmi. Zabavne zgodbe Modrijanov in obiskovalcev nasmejijo in ustvarijo domače vzdušje.

RAP VEČER Z LEOPOLDOM I.

Vabljeni v soboto, ob 20. uri, v Mladinsko kulturni center Ljutomer na RAP večer z Leopoldom I. Michael Leopold, ki deluje pod umetniškim imenom Leopold I., je samosvoj trubadur iz Gornje Radgone, ki poskuša v besedilih na preprost način obdelati kompleksne družbene teme. Z glasbo, ki je atmosferično raznolika in ritmično pestra, ruši stereotipne predsodke o rapu.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.03.2023 ob 19:50 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.03.2023 ob 19:52 gost

      Lahko se odpravite tudi na vse vrstne proteste kere organizira stranka SDS in njihov vodja. Samo da si pridobi volilce kajti vrag ga jemlje od poraza na volitvah. Vse hujska proti vladi sam pa je vsem pred volitvami obljubljal visoko povišanje plač za glasove. Zdaj ko pa je volitve izgubil pa vsi zahtevajo tisto kar njim je Janez Janša obljubil za to da zaščiti svojo plešavost rit. Drugi pa naj rešujejo njegove visoko leteče nedosegljive obljube. Debil prizadeti. V medijskem poročanju smo zdrsnili na 54 mesto za časa Janševe vlade smo izgubili celih 20 mest. Zato nas spet obiskujejo evropski komisarji in nas zaradi RTV Slovenije kero si lasti Janez Janša.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.03.2023 ob 20:04 Haha gost

      Lahko pa sedite pred tem portalom in berete neumnosti.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.