https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Policija bo v času nedeljske tekme izvajala poostren nadzor

3.3.2023  

Policija bo na nedeljski tekmi med NŠ Muro in NK Maribor uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje za zagotavljanje varnosti udeležencev na prireditvi in ostalih občanov. 

V nedeljo, 5. marca 2023, ob 15. uri bo v Murski Soboti odigrana tekma 25. kroga PLT, med ekipama NŠ Mura in NK Maribor. Ker se na javni prireditvi pričakuje tudi večje število navijačev, bo policija izvajala poostrene aktivnosti s ciljem zagotovitve varnosti udeležencev na prireditvi, ostalih občanov in njihovega premoženja.

Zaradi tega bo v tem času v mestu Murska Sobota in tudi ožji ter širši okolici povečana prisotnost policistov. Zaradi dokumentiranja morebitnih kršitev javnega reda in miru ter drugih odklonskih dejanj, pred in med samo prireditvijo, bo policija uporabljala tehnična sredstva za fotografiranje, video ter avdio snemanje, tako na stadionu kot tudi v samem mestu.

Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi. Osnovni namen vseh aktivnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja.

Nasveti za varen obisk prireditev: https://www.policija.si/svetujemo-ozavescamo/oosebna-varnost/nasveti-za-varen-obisk-prireditev.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2023 ob 12:29 AAAAAAAAAAAAA gost

      Kakšen poostren nadzor ka do glejdali kak mariborski navijači uničujejo se ka jin pod rokej prijde, trganje transparentov pa metanje predmetov na tribune.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.03.2023 ob 15:33 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.03.2023 ob 12:44 muraš gost

      Samo ka nemo biti od viol, policaji so fejst dečki, ka do nas čuvali.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.03.2023 ob 14:28 gost

      Jaz bom pa snemal policijo kako bodo gledali razgradnje navijačev.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.03.2023 ob 15:20 Tinek gost

      Po domače povedano policaji do branili murase

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.03.2023 ob 15:57 gost

      Za 10 viol bo spet obsedno stanje v Murski Soboti. Hujše kot, če bi Real Madrid prišel v M. SOBOTO. Je pa razlog, da Policija lahko ves svoj vozni park postavi na ogled v M.Soboti in šefi nabijajo nedeljske ure.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.03.2023 ob 16:03 Bakovčar gost

      Ge bi najraj prvoga viola ka ga vijdin na goubec včesno, samo se pa palik bojin, ka de me nazaj kresno...tak ka mo šče dobro premislo pa potli udloučo ka napravim.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.03.2023 ob 17:15 obvezno od policije za gringose gost

      Obvezna oprema za Gringose pred tekmo, po tekmi omenjene pripomočke podajo razočaranim murinim gledalcem . https://www.amazon.de/-/en/Yachticon-Mobile-Folding-Toilet-Grey

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.03.2023 ob 21:14 lepec gost

      Štajerska golazen in drhal!!! Banda prekleta.......

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.