https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Obravnavali dva požara in iztek nevarne tekočine v okolje

05.03.2023 ob 8:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, v katerih je bila ena oseba lažje telesno poškodovana, osem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču ter en primer povoženja divjadi. Ob tem sta bila obravnavana še dva požara, v stanovanjski hiši pa je med pospravljanjem občan našel pet ročnih bomb. 

Na območju policijske postaje Lendava je bilo v nočnih urah prijetih 22 tujcev, kateri so v Republiko Slovenijo vstopili na nedovoljen način.

S področja kriminalitete je bila obravnavana tatvina artiklov v trgovini, poškodovanje tuje stvari ter poškodovanje vozil in kaznivo dejanje obremenjevanje in uničenje okolja.

Uprava za zaščito poroča, da je včeraj ob 15.28 v naselju Trimlini, Občina Lendava, na območju bioplinarne prišlo do izteka črne tekočine. Gasilci IGE Lendava so zaprli in dodatno zatesnili ventil na rezervoarju, iz katerega je iztekala tekočina ter pred potokom Kopica naredili bariero in s tem preprečili iztekanje tekočine v potok. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PU Murska Sobota.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.03.2023 ob 8:30 gost

      Vsak dan se vozijo nedovoljene tekočine v okolje pa nikomur nič. Vse te boplinarne kere zdaj kurijo vse vrstno svinjarijo vozijo ponoči gnojnico po njivaj. In vsi župani to vejo kaj se dogaja po občinah in nemo molčijo. Zakaj ker so pod mizo dobili veliko provizijo od tega,,,,, dreka,,.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.03.2023 ob 19:47 eva gost

        I make over 13,000 a month working part-time. I listened to different humans telling me how a good deal of cash they may make online, so I was determined to locate out. Well, it turned into all actual and it absolutely modified my life. Everybody must try this job now by just using this site———————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.