https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Odprtje 9. Mednarodne fotografske razstave Pannonia Reflections

05.03.2023 ob 11:10  

V petek, 3. marca 2023, je na lendavskem gradu predsednik žirije Pannonia Reflection Matej Peljhan odprl že deveto mednarodno fotografsko razstavo.

Razstava fotografij Pannonia Reflections je mednarodni projekt, ki vključuje fotografe z vsega sveta. Razstava poteka pod pokroviteljstvom in pravili Mednarodne zveze za fotografsko umetnost FIAP, Fotografske zveze Slovenije FZS in Fotografske zveze Amerike PSA. Fotografsko društvo Pannonia uspešno realizira projekt že deveto leto zapored.

Organizacija razstave je potekala v več korakih. V začetku avgusta 2022 so objavili razpis. Razpisanih je bilo pet tem, in sicer Odprta barvna, Odprta črno-bela, Ženska, Ulična fotografija in Voda.

Razpis je bil odprt do začetka decembra. Nanj se je prijavilo 340 avtorjev iz 56 držav s 5573 fotografijami. Sredi decembra se je sestala žirija, katere člani so bili ugledni in mednarodno priznani fotografi Matej Peljhan - Slovenija, Zoran Kolarić - Hrvaška in Simon Krejan - Slovenija.

Žirija je pri ocenjevanju upoštevala kreativnost, originalnost in sporočilnost, pomembna pa je bila tudi tehnična dovršenost fotografije. Med najbolje ocenjenimi je žirija v dogovoru izbrala fotografije, za katere je menila, da si zaslužijo nagrado. Tako je najbolje ocenjenih 100 fotografij, od 84 avtorjev iz 27 dežel sveta. Te fotografije si imate priložnost ogledati na 9. Mednarodni fotografski razstavi Pannonia Reflections.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: Tomaž Galič

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.03.2023 ob 12:42 gost

      Sami intelektualci.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.03.2023 ob 19:46 gost

      I make over 13,000 a month working part-time. I listened to different humans telling me how a good deal of cash they may make online, so I was determined to locate out. Well, it turned into all actual and it absolutely modified my life. Everybody must try this job now by just using this site———————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.