https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Pomurski judoisti uspešni v Gleisdorfu

5.3.2023  

Pomurski judoisti so se udeležili mednarodnega tekmovanja v Avstriji, kjer so dosegli odlične rezultate.

Včeraj so se člani Judo kluba Klima Center Tratnjek Beltinci, Judo kluba Štorkljice Murska Sobota in Judo kluba Moravske Toplice pod skupnim imenom Judo Prekmurje udeležili mednarodnega tekmovanja v Avstriji, ki je bilo organizirano v mestu Gleisdorf. Tekmovanja se je udeležilo več kot 300 tekmovalcev in tekmovalk v starostnih skupinah od U10 do U16.

V dopoldanskem času sta nastopila VIKTORIA VERBAI in ANEJ PANKER, ki sta osvojila naslednje rezultate:

VIKTORIA VERBAI 5. MESTO DO 25 KG V U10
ANEJ PANKER 2.MESTO DO 38 KG V U10

V popoldanskem času so nastopili MAI ŽIŽEK, BOR PATRIK BURJAN, MAI BOROVIČ, MATIC VEHAB IN KIO ČERVEK, ki so osvojili naslednje rezultate:

MAI ŽIŽEK 1. MESTO DO 50 KG V U14
BOR PATRIK BURJAN 2. MESTO DO 46 KG V U16
MATIC VEHAB 2. MESTO DO 55 KG V U16
MAI BOROVIČ 4. MESTO DO 60 KG V U16
KIO ČERVEK 1. MESTO DO 66 KG V U16
KIO ČERVEK 3. MESTO DO 73 KG V U16

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Foto: arhiv klubov

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.03.2023 ob 18:01 Paula Folmar gost

      I make over 13,000 a month working part-time. I listened to different humans telling me how a good deal of cash they may make online,N255 so I was determined to locate out. Well, it turned into all actual and it absolutely modified my life. Everybody must try this job now by just using this site......... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.03.2023 ob 13:48 judoka gost

      Čestitke vsem tekmovalcem!Še posebej storkljicam!Pozna se,da z njimi dela nekdo,ki ima tekmovalne izkusnje in ve napraviti tekmovalca!Samo tako naprej! lp

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.