https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Najbolj atraktivna delovna mesta tega tedna v Pomurju

07.03.2023 ob 6:00  

Iščete zaposlitev ali morebiti niste zadovoljni s to, ki jo imate? Na spletni strani Zavoda za zaposlovanje smo za vas tudi tokrat preverili, kakšne so možnosti zaposlitve v Pomurju. V zadnjem tednu je objavljenih več kot 100 novih prostih delovnih mest, preverite jih, morda je katero ustrezno ravno za vas. 

RADENSKA RADENCI išče PRODAJNEGA PREDSTAVNIKA ZA POMURJE. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo ter 1 leto delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Drugi pogoji za zasedbo tega delovnega mesta so osnovno računalniško znanje, zanesljivost in komunikativnost. Ponujajo zaposlitev za določen čas 12 mesecev, s 6-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 13. marca 2023.

OBČINA RADENCI išče STROKOVNEGA SODELAVCA V. Za to delovno mesto se zahteva srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna izobrazba ter 6 mesecev delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 5-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je v dopoldanskem času. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 18. marca 2023. 

POMURSKE LEKARNE MURSKA SOBOTA iščejo FARMACEVTSKEGA TEHNIKA - PRIPRAVNIKA. Zahtevajo srednjo strokovno izobrazbo oziroma srednjo splošno izobrazbo. Ponujajo zaposlitev za določen čas 6 mesecev. Urnik dela je dvoizmenski. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 11. marca 2023.

OSNOVNA ŠOLA KAPELA išče RAVNATELJICO. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 5 let delovnih izkušenj. Drugi pogoji za zasedbo delovnega mesta so znanje slovenskega jezika, opravljen ravnateljski izpit in potrdilo o nekaznovanosti. Ponujajo zaposlitev za določen čas 60 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 17. marca 2023. 

OKROŽNO SODIŠČE MURSKA SOBOTA išče VIŠJEGA PRAVOSODNEGA SVETOVALCA III. Zahtevajo visokošolsko 2. stopnjo izobrazbe oziroma visokošolsko univerzitetno izobrazbo ter 2 leti delovnih izkušenj. Podrobnosti razpisa najdete na spletni strani Okrožnega sodišča v Murski Soboti. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s 4-mesečnim poskusnim delom. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 14. marca 2023. 

OBČINA LENDAVA išče DIREKTORJA OBČINSKE UPRAVE OBČINE LENDAVA. Za to delovno mesto se zahteva visokošolska 2. stopnja izobrazbe oziroma visokošolska univerzitetna izobrazba ter 7 let delovnih izkušenj. Potreben je vozniški izpit B kategorije. Podrobnosti javnega natečaja najdete na spletni strani občine. Ponujajo zaposlitev za določen čas 60 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti oziroma po e-pošti do 16. marca 2023. 

AP MURSKA SOBOTA išče VOZNIKA AVTOBUSA. Zahtevajo srednjo poklicno izobrazbo oziroma osnovnošolsko izobrazbo. Potreben je vozniški izpit B, C in D kategorije. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, z 1-mesečnim poskusnim delom. Urnik dela je nestalen. Kandidati naj oddajo vlogo na spletni strani delodajalca in pokličejo za razgovor do 10. marca 2023.

Več o prostih delovnih mestih zadnjega tedna si lahko bolj podrobno pogledate TUKAJ.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.03.2023 ob 7:24 gost

      Res vse to iščejo. Mislim da več ni potrebno ker že imajo svoje prijatelje ali sorodnike keri ta delavna mesta zasedejo. Pa če je izobrazba ali je ni samo da je naš.

      34 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.03.2023 ob 16:32 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.03.2023 ob 8:20 Dr. gost

      In to je slabo, če je naš🤔. Pomeni, najprej drugi, potem naš. Za vse je vrstni red, prioriteta, posledica... In seveda če je samo naš, po tem je tau slaba izbira, se strinjam...

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.03.2023 ob 11:30 Greta 55 gost

        Ja zelo slabo je to. Drugi primerni kandidati so zaradi taksij brez sluzb.ali pa preobrenenjeni v sluzbaj ker te "naš" tak nema pojma o nikom..samo notri je ker je "naš"

        8 3 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.03.2023 ob 10:50 domačijn gost

      Manjak banda se samo izgovarja češ saj imajo že vse v naprej izbrano , kar pa ni res ! Taki iščejo delo in boga molijo da ga NE NAJDEJO !!!!!!! lenuhi prejemajo socialne pomoči !!! Vse ukiniti !!!!!!! banda lenuhov stalno najde izgovor !!!!!!

      7 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.03.2023 ob 11:18 Xx gost

        Se strinjam naj delajo ne pa živijo na drug račun in vse vedo zelo informirani in dobijo več kot tisti ki vstaja vsako jutro gre delat pa še ima voljo da bi si zgradil nekaj svojega lenuhi pa samo obirajo in šinfajo ukunit socialo in delat ali pa v šotor pod most!!!!!!

        9 8 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.03.2023 ob 11:28 kapateje gost

      Od takšnih delavcov si gospodarstvo nede neven kaj opomoglo.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.03.2023 ob 17:06 gost

      11.18 kaboš ti hempeka zijdal saj so ti starši zazidalni za časa komunizma. Zdaj pa že 5 generacija v tistem živite. Debil zabiti.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.03.2023 ob 17:49 gost

      Taki kerim so za časa kumunizma starši zgradili hiše zdaj najbolj pljuvajo po komunizmu. Brez zlate dobe komunizma bi imeli danes šator ali pa še tega nebi imeli. Ko se je pa gradila avtocesta so pa te hiške iz časa komunizma malo pobarvali in prekrili in spet z denarjem davkoplačevalcev. Namreč v Prekmurju so za tisto posrano njivo polno kamenja 10 klas dobili kot da je zemlja prvo klasna. Zdaj se pa šopirijo kao da oni imajo hiše za njo pa ni niti enega evra dal. In to so vsi ki se šopirijo od 50 do 70 letni kreteni.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.03.2023 ob 14:58 gost

        Janševa vlada je na krožniku prinesla 5.700.000.000 eur iz sklada za okrevanje in odpornost. 2.900.000.000 eur kohezijskih sredstev in 1.600.000.000 za izvajanje skupne kmetijske politike... 🕊 bo investiral 100milijonov! 😅😂🤣

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.03.2023 ob 15:00 gost

        🕊 je napovedal največji investicijski cikel doslej. Vrednost investicij bo več kot 100 mio €, med drugim v zeleni preboj in za zagon vesoljske industrije. 😅😂🤣

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.