https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Začenja se Teden restavracij, to so pomurski ponudniki

22.03.2023 ob 17:45  

Za vse ljubitelje kulinarike bo od 24. marca do 2. aprila 2023 po vsej Sloveniji potekal Teden restavracij. Svoje brbončice boste lahko razvajali v 108 restavracijah, sedem restavracij se bo v sklopu najokusnejšega tedna predstavilo premierno. Sodelovale bodo tudi štiri pomurske restavracije.


V tednu restavracij sodelujejo najboljše slovenske restavracije in kuharski mojstri, ki dvakrat letno - spomladi in jeseni - v desetih dneh v svojih restavracijah predstavijo svoje znanje v treh hodih in po prijazni ceni, s tem pa slovenski gostinci nagradijo svoje stalne goste za njihovo zvestobo in povabijo nove, da spoznajo vrhunsko kulinariko, ki ni nujno vedno draga.

Meniji Tedna restavracij morajo ustrezati kriterijem vrhunske kakovosti, fiksna cena pa je za vse enaka in predstavlja najboljše razmerje visoke kakovosti in žepu prijazne cene. Gostje sodelujejo tako, da izberejo želeno restavracijo in rezervirajo svoj sedež. Rezervacije za Teden restavracij pomlad 2023 že potekajo. Celotno ponudbo in rezervacije najdete TUKAJ.

Uradni partner tedna restavracij so Radgonske Gorice. 

Iz Pomurja bodo sodelovale naslednje restavracije:

  • Gostilna Rajh (Bakovci) - Rajhove generacije osvežujejo prekmursko kulinarično tradicijo
  • Restavracija Kodila (Markišavci) - mesnine, žar in prekmurske specialitete s kanadskim chefom
  • Gostilna Zorko (Boreci) - prleška kuhinja s Kuharjevo nadgradnjo
  • Gostilna Mencinger (Črešnjevci) - babičine jedi na vnukov način

Cena menija

Osnovna cena menija znaša 23 evrov. Toliko boste za meni odšteli pri Gostilni Mencinger in Gostilni Zorko. Najboljšim restavracijam so dodali dodatek na kakovost, ki ga ocenjujejo s srčki. Restavracije z dvema srčkoma ceno dvignejo za 2 evra in je cena menija tako 25 evrov. Toliko boste odšteli v Restavraciji Kodila. Restavracije s 3 in 4 srčki imajo ceno menija 28 evrov in toliko boste odšteli v Gostilni Rajh.

Foto: Pixabay

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.03.2023 ob 20:03 Magyar Bacsi gost

      Poserjem se na butcher kudilo.

      16 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.03.2023 ob 20:29 angliarobson gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        22.03.2023 ob 20:30 angliarobson gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        8 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.03.2023 ob 6:25 Polde gost

      Nega trte?

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.03.2023 ob 7:16 gost

      Res prave restavracije kere so dostopne samo bogatim. Kajti danes iti v restavracijo jest je kot da se odpoveš celemu mesečnemu denarju za trgovino.

      14 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.03.2023 ob 9:11 Trtaš gost

      Heeej, ke pa je Trta??? 😡

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.