https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Pomurka Tajda Nemec predstavlja svojo prvo pesem

25.03.2023 ob 16:30  

Pevka Tajda Nemec je v sodelovanju s Sunnys Production in Prizmatory pod okriljem Dallas Records Slovenija posnela svoj debitantski singel Skupaj smo svet.

Pomurka Tajda Nemec se z glasbo ukvarja že od otroštva. V glasbene vode je zaplula že v zgodnjih letih, ko je nastopala v pevskih zborih, dijaških bendih in kasneje tudi v dekliški vokalni skupini. Sodelovala je z različnimi glasbenimi skupinami, od pop in rock zvrsti ter narodno zabavne glasbe. Vokalno pa se še vedno izpopolnjuje v okviru Akademije za glas. 

"Moja prva pesem Skupaj smo svet, pripoveduje o tem, da se vsakdo znajde kdaj v temi, dvomih in težkih trenutkih. Pri tem je pomembno, koga imamo ob sebi. Da nam to ni samoumevno in da si večkrat med seboj povemo, kako zelo smo hvaležni za en drugega. Ljudje moramo držati skupaj, se bodriti, si pomagati in stremeti k svetli prihodnosti."  - Tajda Nemec

K snemanju videospota, ki ga je režiral, posnel in montiral Jaka Kniplič je Tajda povabila prijateljice iz otroštva in sestro, ki ji stojijo ob strani že celo življenje. Besedilo pesmi je napisala Tajda sama, za glasbo, aranžma in produkcijo pa je poskrbel njen glasbeni prijatelj Sandi Horvat. 

"Vsak izmed nas sestavlja mozaik sreče, za katero moramo delovati skupno in predvsem pozitivno. Nenazadnje, živeti je lepo. Samo ustvariti si je treba tako." - Tajda Nemec

Foto: arhiv Tajda Nemec

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.