https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Akcija »Katra - drugi krog« se danes zaključuje

31.03.2023 ob 17:27  

V dobrodelni akciji Katra - drugi krog, s katero družina Fratar iz Dravograda zbira sredstva za društvo Junaki 3. nadstropja, Inštitut zlata pentljica in Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, so doslej zbrali več kot 223.000 evrov. Še danes lahko prispevate, žrebanje novega lastnika Renaulta 4, znanega kot katra, pa bo v torek, 4. aprila 2023.


Da se je od 1. do 30. marca na posebnem računu območnega združenja Rdečega križa Dravograd zbralo 223.354.06 evra sredstev, je družina Fratar iz Dravograda danes objavila na družbenem omrežju Facebook, kjer imajo profil z imenom Katra Fratar in se obenem vsem, ki so prispevali, zahvalila iz srca.

Po zaključku akcije bo žrebanje, v katerem bodo sodelovali vsi, ki bodo na račun Rdečega križa nakazali dobrodelna sredstva, ne glede na višino sredstev, ki jih bodo nakazali. Žrebanje novega lastnika starodobnika bo na javni prireditvi v torek ob 15. uri v dvorani Špic D v Dravogradu, žreb pa bo opravil nekdanji predsednik Borut Pahor.

Danes je še zadnji dan, če želite prispevati za Junake 3. nadstropja, Inštitut Zlata pentljica in Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. Še vedno je odprt transakcijski račun Rdečega križa Dravograd št. SI56 6100 0001 9303 056, sklic: 3-2023, koda namena CHAR, namen plačila pa katrca 2. krog ali s pomočjo QR kode v galeriji spodaj. Denar zbira Območno združenje Rdečega križa Dravograd.

Foto: FB Katra Fratar

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.03.2023 ob 20:43 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.