https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Med najbolj ustvarjalnimi Zamaškonjami kar trije izpod rok pomurskih otrok

01.04.2023 ob 16:30  

Na ustvarjalno-trajnostnem in hkrati dobrodelnem projektu Zamaškonjam 2023 je sodelovalo več kot 400 šol in vrtcev iz celotne Slovenije. Med 20 finalistov, z najbolj ustvarjalnim Zamaškonjamom, so se uvrstili otroci iz kar treh pomurskih šol in vrtcev.


Na tekmovanju Naj Zamaškonjam 2023 sodelujejo slovenski vrtci, osnovne šole in šole za otroke s posebnimi potrebami. Sodelovalo je več kot 400 različnih oddelkov, skupin oz. razredov iz celotne Slovenije. Med 20 finalistov so bili izbrani kar trije iz Pomurja, in sicer OŠ Bogojina, Vrtec Radenci Radenski mehurčki, enota Grozdek Kapela in Vrtec pri OŠ Puconci, enota Bodonci.

Izdelovali so Zamaškonjama - poseben zbiralnik za odpadne plastične pokrovčke, ki jih zbirajo za donacijo društvu Vesele Nogice. Društvo bo donacijo namenilo svojim članom, osebam z motnjami v razvoju, ki potrebujejo pomoč za nakupe različne opreme, ki jim olajša vsakodnevno življenje. Tako v projektu Zamaškonjam povezujejo skrb za okolje in dobrodelno noto.

Glasovanje za zmagovalca tekmovanja poteka do 4. aprila 2023 na FB strani organizatorja Office&More. Pet zmagovalcev, ki prejme največ všečkov, bo nagrajenih s čudovitimi nagradami. Z všečkom pod fotografijo lahko pomurskim otrokom pomagate do zmage. 

OŠ Bogojina, 9. razred: »Pri izdelavi smo zelo uživali, sedaj pa pridno zbiramo zamaške. Naš Zamaškonjam je interaktiven, poučen, zabaven in narejen premišljeno. Pri izdelavi je učence vodila STEM (sience, technology, engineering, mathematics) miselnost.«

Vrtec pri OŠ Puconci, enota Bodonci; starejša skupina (3-6 let): »Zamaškonjam je izdelan iz odpadnih škatel, tulcev, časopisnega papirja in iz odpadnih kartonskih stožcev za sukance. Otroci so se seznanili z vsemi odpadnimi elementi, ki sestavljajo Zamaškonjama. Z navdušenjem so sodelovali pri barvanju in ustvarjanju. Sedaj nas čaka le še zbiranje plastičnih pokrovčkov. Upamo, da bomo zbrali čim več zamaškov in razveselili Vesele nogice.«

Vrtec Radenci Radenski mehurčki, enota Grozdek Kapela: »Jolly Zamaškonjam s srčki vabi k zbiranju pokrovčkov.«

 Foto: FB Office&More

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.04.2023 ob 19:25 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.