https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Zvesti navijači črno-bele spremljali v Domžalah

3.4.2023  

Nogometaši Mure so se v 29. krogu Prve lige Telemach, kjer so se pomerili z Domžalami, razšli brez zmagovalca z 0:0.

V večernem nedeljskem obračunu ekip s sredine lestvice, ki upata na evropske vozovnice, ni bilo golov. Prekmurci so skoraj celoten drugi polčas igrali z igralcem več, a tega niso znali izkoristiti. Z neodločenim izidom so tako lahko bolj zadovoljni Domžalčani, saj so na lestvici ohranili točko prednosti pred Sobočani.

Tekma ni postregla z veliko akcijami. Če se ne upošteva prodora po levi strani Mihaela Klepača v uvodnih minutah, ki pa se je končal brez strela, je bilo na prvo potrebno počakati do 26. minute. Takrat so bili blizu zadetka gosti, Matic Maruško je bil po prostem strelu z leve strani najvišji v kazenskem prostoru, žoga je po njegovem strelu z glavo žal zadela vratnico. Tudi Mirlind Daku je prišel do priložnosti, toda z vrhunsko obrambo se je izkazal mladi domači vratar Gašper Tratnik.

Jošt Pišek je v 37. minuti zadel s strelom izven kazenskega prostora, a VAR je opazil, da je vratarja Mure Klemna Mihelaka Slobodan Vuk oviral v nedovoljenem položaju in tako je bil gol razveljavljen. Vuk je Prekmurcem naredil uslugo tudi v 51. minuti, ko je dobil karton rdeče barve. Tako številčno močnejša Mura kot oslabljeni Domžalčani do konca srečanja niso uspeli spraviti gola v mrežo.

V naslednjem krogu bo Mura gostila Celje.

Več fotografi v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.04.2023 ob 13:10 gost

      Če bi Čontala igral tako bi znoreli, zdaj pa glavno, da ni domači trener. Ne cenimo se prekmurci niti malo. Samo da je tujec in je vse OK. Poglejte se primer murine mladince, sami tujci kot tudi trener in to skoraj vsi s profi pogodbami in potem izgubijo s tistimi domačini kere so sami stirali iz kluba in so jim sedaj pokazali. Pred leti sem imel sam mladinca v klubu in bili so sami domači brez pogodb in to prvaki (pokalni), odlični igralci z našim trenerjem. Zdaj se pa vozi vse skupaj naši pa nimajo šans, da bi igrali. Kam to vodi - v PROPAD. Zakaj je treba bilo menjati Čontalo, rezultat bi bil na koncu enak kot bo sedaj. Nimamo hrbtenice in jajc, da bi enkrat vodstvo reklo javnosti bobu bob. VZGAJALI BOMO IN VODILI JIH BODO NAŠI LJUDJE, NEGLEDE KAKŠNI BOMO NA LESTVICI. ( 3 ali 6, saj je vseeno) saj v prvih dveh kolih Evrope več zapraviš kot zaslužiš. Poleg tega, da dobro dela vodstvo okoli infrastrukture jim to zamerim - ne spoštujemo sami sebe in zato ni čudno, da smo vedno v zgodovini bili HLAPCI.

      18 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2023 ob 19:14 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.04.2023 ob 13:13 gost

      Čunta vrni se !

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.04.2023 ob 13:31 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐢𝐧.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.04.2023 ob 14:22 RIFLE gost

      ČOTALA IGRA STAVE IN ZADOLŽIL JE MURO ZA NEKAJ TISOČ EUR IN TUDI RAJBARJA---------------SRAMOTA.

      2 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.04.2023 ob 14:28 gost

      rifle govedo eno spelaj se .ČIM PREJ.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.04.2023 ob 15:01 kilonja gost

      Mura ima zelo internacionalno podporo po vsej Sloveniji, podpirajo jo Srbi, Bošnjaki, Cigani, Albanci, Goričanci in še kakšen Slovenec se najde med njimi :) . Podobno kot v nogometni ekipi, tu pa tam še kak Slovenec :) .

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.04.2023 ob 17:55 Marx gost

        Kilonja, a Gorčanci smo pa drugo razredni Slovenci. Primitivec nerazgledani, nazadnjaški, drugorazredni, nebodigatreba osebek, ne komentiraj tako, da žališ druge. Oprosti, če je to tvoj intelektualni domet, potem se ti globoko opravičujem

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.04.2023 ob 17:24 Erni Me__č gost

      Rifle tij se eno veliko TELE👎👎👎👎👎

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.04.2023 ob 17:30 lepec gost

      A je to nogomet???? Potem je moja stara mama traktor.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.04.2023 ob 18:17 gost

      Vsak norec ima v nekom veselje !!! rajši jebem kobili kraste kak gledam tole mantrnijo ! sami socialci pa naduteži !!!!!!!!!!!!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      03.04.2023 ob 18:17 RIFLE gost

      GOST OB 17,24 TI SI ENO VELIKO TELE A RESNICA BOLI.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      03.04.2023 ob 19:17 gost gost

      Zakoj pišete črno beli, če si pa sami in njihovi navijači pravijo ČARNO BEJLI.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      03.04.2023 ob 19:28 BETON IN LOPATA gost

      Prvi polčas še nekak ali drugi polčas katastrofalen Tak če nebi imeli volej ali znanja Mislin ka letos nede evrope ker z teme igralci nemremo špilate in po koncu sezone bo marsikateri igralec zapustil klub in što je tou kriv RAJBAR štere nema pojma o nogomete pa marsikaj drugega žalost od žalosti od tega kluba ki ga vodijo ljudje ki nimajo blage veza o nogometu

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.