https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Uspehi mladih pevcev Glasbene šole Murska Sobota

05.04.2023 ob 6:05  

Mladi pevci Glasbene šole Murska Sobota so nastopili na mednarodnem tekmovanju in dosegli izvrstne uspehe.

Od 30. marca do 2. apria je v Bijeljini (BiH) potekalo mednarodno tekmovanje PRIMAVERA. Tekmovanja se je pod mentorstvom Gabriele Bratina udeležilo kar pet pevcev tekmovalcev, ki so se več kot odlično odrezali. Roko Kolmanič je celo dosegel največ, kar se da doseči, in sicer 100/100 točk, torej LAVREAT in posebno nagrado. Prav tako je v svoji kategoriji zmagala Lara Pučko. Ostali pa prav tako s prvimi nagradami.

ROKO KOLMANIČ, petje
100,00 točk, 1. nagrada, 1. mesto, LAVREAT in posebna nagrada

LARA PUČKO, petje
97,00 točk, 1. nagrada, 1. mesto

AJDA PEHAR, petje
98,33 točk, 1. nagrada

MAŠA ŠKAFAR, petje
94,33 točk, 1. nagrada

KATJA HUBER, petje
93,00 točk, 1. nagrada

29. marca 2023 je na GŠ Murska Sobota potekal 3. Soboški festival mladih glasbenikov. sf je v osnovi zastavljen kot motivacijski dogodek za učence in njihove mentorje. Namen tekmovanja je spodbujanje razvoja mladih glasbenikov, izmenjava pedagoških izkušenj med mentorji, odkrivanje nadarjenih učencev in spodbuda pri njihovem razvoju ter nadaljnjem glasbenem izobraževanju.

Tekmovanje je namenjeno učencem (nižjih) glasbenih šol Slovenije. Tekmovalo se je v disciplini PETJE. Festival se zaključil z ZAKLJUČNIM KONCERTOM prvonagrajencev vseh kategorij ter dobitnikov posebnih nagrad.

Rezultati učencev GŠ MS na 3. Soboškem festivalu:

ROKO KOLMANIČ, petje
96,67 točk, zlato priznanje, 1. mesto
in posebna nagrada za najboljšo izvedbo skladbe slovenskega skladatelja: Katarina Pustinek Rakar: RIBNIK (O. Župančič)

AJDA PEHAR, petje
94,00 točk, zlato priznanje, 3. mesto
in posebna nagrada za najboljšo izvedbo skladbe iz obdobja romantike: Franz Schubert: FRÜHLINGSGLAUBE, D. 686 (J. L. Uhland).

LARA PUČKO, petje
90,97 točk, zlato priznanje

KATJA HUBER, petje
95,67 točk, zlato priznanje, 2. mesto
in posebna nagrada za najboljšo izvedbo skladbe iz obdobja romantike: Robert Schumann: WIDMUNG (F. Rückert), op. 25, št. 1.

MAŠA ŠKAFAR, petje
89,00 točk, srebrno priznanje

Vse nagrajence je na klavirju spremljal Predrag Šantek, mentorica jim je bila Gabriela Bratina. 

* Foto: GS M. Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.04.2023 ob 12:04 gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. … For more details visit————————➤ 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐢𝐧.𝐡𝐢𝐫𝐢𝐧𝐠𝟗.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.04.2023 ob 19:51 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.04.2023 ob 22:13 Vera gost

      Čestitke Gabrijeli!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.