https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ŠPORT

POM-ŠPORT: Zmage Panvite Galexa, Milleniuma in Radenske Creativa

05.12.2011 ob 8:47  

Za nami je pester vikend v dvoranskih športih, ki pa je bil za Pomurce delno uspešen. V odbojkarskih ligah je moška ekipa zmagala, ženski ekipi pa izgubili. Rokometaši Pomurja so izgubili doma, medtem ko je bil Arcont prost. Polovičen uspeh sta dosegli tudi košarkarski ekipi, ženska ekipa je izgubila, moška pa zmagala.

ODBOJKA:

V tekmi desetega kroga 1. DOL Radenska Classic za moške so odbojkarji Panvite Galexa doma premagali Sip Šempeter s 3:0 (16, 12, 23).

Odbojkarji Panvite Galexa so s tekmo manj trenutno na šestem mestu 1.DOL med desetimi ekipami.

 

V tekmi devetega kroga 1. DOL Radenska Naturelle za ženske so odbojkarice Keme Puconci izgubile v Murski Soboti z  ekipo Vitala s 3:0 (14, 21, 21).

Odbojkarice Keme Puconci so na šestem mestu 1.DOL med osmimi ekipami.

 

V devetem krogu 2.DOL za ženske so odbojkarice Murske Sobote na gostovanju v Slovenj Gradcu izgubile z ekipo Kostman Sl.Gradec s 3:1 (16, 25, -23, 18).

Odbojkarice Murske Sobote so na četrtem mestu 2.DOL med dvanajstimi ekipami.

 

ROKOMET:

 V 1.B državni rokometni ligi za ženske so rokometašice Millenniuma v Muski Soboti z 27:24 premagale Branik in so na drugem mestu 1.B državne lige.

 

V desetem krogu druge slovenske rokometne lige so rokometaši Pomurja iz Murske Sobote doma izgubili proti Moškanjcem z 28:30, ekipa Arconta je bila prosta.

 

V naslednjem krogu bodo rokometaši Pomurja doma igrali z Ekipo Radeče-MIK Celje, ekipa Arconta pa bo gostila ekipo Nove Gorice.

 

KOŠARKA:

V osmem krogu prve slovenske košarkarske lige za članice so igralke Rašice na gostovanju v Kranju pri ekipi Triglava visoko izgubile z rezultatom 93:32. Ekipa Rašice je na osmem mestu med desetimi ekipami.

 

Košarkarji Radenske Creativa so v enajstem krogu 2.SKL premagali Hrastnik z 85:70 (20:14, 19:19, 19.18, 27:19) in so trenutno na sedmem mestu 2.SKL med štirinajstimi ekipami.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.