https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Grabić: »Energetsko bomo morali biti boljši vseh 90 minut«

7.4.2023  

Nogometaši Mure se bodo pod taktirko trenerja Dejana Grabića na velikonočni ponedeljek doma na Fazaneriji pomerili z ekipo Celja. Pred tekmo s Celjani je svoje misli strnil trener črno-belih.

Na Fazaneriji črno-bele v ponedeljek čaka nova tekma v boju za evropske vstopnice, kjer se bodo pomerili s Celjani. Na velikonočni ponedeljek bodo številni lahko uživali ne le v velikonočnih dobrotah, temveč tudi v vročem obračunu. 

Vsaka tekma je pomembna in jo želite zmagati. Ta, ki vas čaka v ponedeljek, pa je res takšna, ki je ne želite izgubiti.

Ja, res je. Ne spremeni pa to dejstva, da bomo morali zmagovati v seriji, vse tekme do konca maja. Vložek je velik, ponovno pa bomo imeli občinstvo na svoji strani, kar je odlično. Pričakujem, da bomo energetsko in kar se tiče taktične discipline na nivoju tekem proti Mariboru in Olimpiji. Na teh dveh tekmah smo bili pravi, kar nas je nagradilo v ključnih trenutkih. Tudi to srečanje bomo morali biti aktivni, agresivni in provocirati srečo. 

Kakšen vpliv ima lahko njihov včerajšnji potek tekme na to srečanje v ponedeljek?

Lahko ima vpliv, ker to je psihološki udarec. V bistvu včeraj niso izgubili tekme, pa vendar so jo na koncu po enajstmetrovkah. Oni imajo eno najboljših rotacij v ligi. Vprašanje je, za kaj se bodo odločili, zagotovo pa bomo morali biti mi energetsko boljši od njih vseh 90 minut, tukaj ni dileme. Po drugi strani pa moramo biti pametni, da v ključnih trenutkih reagiramo, tako kot je treba. 

Kako je minil ta delovni teden?

Zdravstveni karton ekipe je sedaj zelo soliden. Razen Puleta in Dardana, pa Maruška, ki ima kartone, so sedaj vsi na voljo. Tudi Zličić pride v opcijo za zadnjega veznega igralca. 

Koliko točk bi bilo potrebnih za uvrstitev v Evropo?

Seveda seštevamo, nekje 16 točk od 21 mislim, da je potrebno, kar je veliko. Pa vendar, ni smiselno toliko vnaprej gledati. Mi moramo zmagati v ponedeljek. 

Kakšna bo postava, že veste?

Nisem se še odločil. Na prejšnjih tekmah smo imeli težave predvsem v obrambi, zaradi odsotnosti in poškodb, predvsem na levi strani s kartoni, sedaj pa teh ni več. Ne vem še, kakšna bo začetna postava, ampak dilema je vedno in ni ravno sladka, ker se pet igralcev bori za tri pozicije.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.04.2023 ob 19:28 AJAJAJAJAJAJ gost

      Serijsko zmagivali. HAHAHA, seveda, če boste ugrali z tretjeligaši, mogoče. Še to ni sigurno. Pač, šalabajzerji.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.04.2023 ob 20:59 Azo gost

        UmetnikAJAJAJAJ Idi v prvi razred osnovne šole,ter se nauči pisat Slo. Vrjetno nisi hodil v šolo!

        5 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.04.2023 ob 21:56 juliasands gost

      I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit------------------>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.04.2023 ob 21:57 AJAJAJAJAJ gost

      Azo - HAHAHAHAHA, meni so res ponagajali prsti na telefonu, priznam. Poglej svoj "Toporišičev zapis" komentarja.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.04.2023 ob 22:32 gost

      Kouter špila kot stara baba in ga na vsaki tekmi menjajo, Bobičanec je kao poškodovani, Karničnik brše v tri dni edino Obradovič je na nivoji.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      08.04.2023 ob 0:02 lepec gost

      Bobi - flokonja se ga je posral, usral.......ukozil

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      08.04.2023 ob 7:10 gost gost

      ŠTO SE NORCA DELA IZ DRUGEGA DOBI TO POVRNJENO NEJ KA BI V PONEDELJEK BIL JOČ V FAZANARIJI KA PA TE KOGA TE TE MELI ZA NORCA

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.04.2023 ob 11:05 AJAJAJAJAJ gost

        Ko bi se uresničile tvoje besede. Da se te prepotentneže enkrat postavi na realna tla.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      08.04.2023 ob 15:36 gost

      Ajajaja, že san ti stokrat napiso, budalo si pa budalo ostaneš. Brigaj se za tvojo nafto, nej pa za našo Muro. Prepotentnež si tij, samo se spomni, kelko let]že pišeš, izpad v 2,3,ligo,bankrot Mure...itd.Misliš ka boš dočako? Če te prlej ne pobere od zavisti. Lp

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.04.2023 ob 19:52 AJAJAJAJAJ gost

        gost 08.04.2023 ob 15:36 - ti pa si pameten, ni kaj? Od kdaj pa jaz navijam za Nafto? Daj se malo zberi. Ali so ti naškodila jajca oziroma pirhi? Če pa je moje mnenje da je Mura slaba, je to pač moje mnenje. Ki pa ni daleč od resnice. Bolj ja kot ne, da je slaba.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.