https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Ste včeraj spremljali črno-bele s tribune?

11.4.2023  

Celjani so v Murski Soboti premagali črno-bele in tako prišli do pomembne zmage v boju za evropska mesta.  

Tekmo so odločneje odprli domači, ki pa si prave priložnosti niso znali pripraviti in izpeljati. Celjani so prvič resneje zagrozili šele v 24. minuti, ko je Matko streljal proti golu, vendar mimo vrat. V 42. minuti pa so si grofje priigrali enajstmetrovko, ki jo je zanesljivo zadel Lovro Bizjak.

V 55. minuti je prišla Mura do lepe priložnosti za izenačenje, ko je se pred Matkom Obradovićem sam znašel Daku, vendar je dvoboj dobil nekdanji vratar Mure. Dve minuti kasneje pa so Celjani podvojili prednost. Denis Popović je lepo podal za hrbet domače obrambe do Charlesa Ikwuemesija, ta je sam stekel proti Klemnu Mihelaku in ga tudi ugnal za 2:0.

Mura je nekaj trenutkov pozneje prišla do nove priložnosti, vendar pa je Mihael Klepač s strelom z glavo zadel le prečko. Mura se je do konca srečanja trudila priti do zadetka, a nikakor ni znala priti do pravega strela. Tik pred koncem so Sobočani po kotu še enkrat prišli do odprtega strela z glavo, vendar je žoga ponovno končala v rokah Obradovića.

 Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.04.2023 ob 11:54 a2a gost

      Nej, ges san nej spremljal tekmo s tribune.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.04.2023 ob 22:25 juliafoster gost

        I’m using an online business opportunity I heard about and I’ve made such great money. It’s really user friendly and I’m just so happy that I found out about it. Here’s what I do. For more details visit------------------>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐉𝐨𝐛𝐬𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐂𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.04.2023 ob 18:11 gost

      Mislim da na takšne tekme ne hodijo normalni ljudje !!!!!!! Sramota od nogometa ! Igrajo kot da vodijo pet nič ! Manekeni sprenevedeni ! Trgati od plače !!!!!!!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.04.2023 ob 20:25 gost

        Ti si nej normalen palček. Pa vtrgni si od plače idiot. Sramota je ker te poznam in vem da si največje tele v širši okolici !

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.04.2023 ob 21:54 gost

      Koga pa tau zanima

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.04.2023 ob 20:12 gost

      RAJBARA IN ČUNTALO SAMI SPECIJALCI IN DOLŽNIKI

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.04.2023 ob 20:19 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Eno povem,vsi vi ,ki se slinite okoli vseh slovenskih nivojev fuzbala,ste siromaki pameti,oni v Lendva pa so še večja beda......

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.