https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Obravnavali samomor in zasegli dva avtomobila

12.04.2023 ob 6:50  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo, tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru ter pet primerov povoženja divjadi. Obravnavan je bil še samomor ter zasežena dva osebna avtomobila, saj voznika nista izpolnjevala pogojev za vožnjo.

S področja kriminalitete je bila zabeležena tatvina gradbenega materiala, tatvina delov iz delovnega stroja ter kaznivo dejanje zoper zakonsko zvezo in družino.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Murska Sobota.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.04.2023 ob 8:28 gost

      Dela ogromno , pa še več ga bo na takšno stanje kot ga imamo !!

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.04.2023 ob 19:35 gost

      Posel z zaseženimi avtomobili očitno zelo cveti. Policija odlično sodeluje z vlečno službo, ki dobro kasira da vozi zasežene avte, prav tako odlično sodelujejo z soboškim podjetjem, ki zasežene avtomobile hranijo in kasirajo ležnino. Verjetno se grebejo, da kako povišico dobijo, če zasežejo avtomobil ali pa imajo celo od vlade Goloba navodila, da steče čim več denarja v državni proračun. Samo narodu bo enkrat prekipelo, glede zaseženih avtojem, sem proti nasilju a niti malo se ne čudim , daje vedno več fizičnih napadov na policiste izven delovnega časa, zdaj razumem te ljudi, čeprav sam nisem agresivnež a tudi sam imam večji odpor do policije, z razlogom. Vesno več mladih se ven meča in frajeriše na cesti in veselo piše kazni in to ravno v prekmurju, kjer je največja revščina. Sramota policajska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        18.04.2023 ob 18:40 M gost

        Ja pa zasegajo avte katerih pooblastil zaseči nimajo ter jih prodajo na dražbi brez zakonsko dovoljenega statusa prodanega avta. Pomeni kupiš na dražbi prejšnji lastnik zaključi dolgoleten sodni postopek in ti si mi dolžen uporabnino policija pa odskodnino

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      12.04.2023 ob 19:37 gost

      Zakaj ne objavite komentarov. Aja policaji so zaščiteni isto kot cigani,..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.