https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Preverite, kam se lahko odpravite ta konec tedna

13.04.2023 ob 16:00  

Pred nami je pester konec tedna z raznolikim dogajanjem v Pomurju. Za vas smo zbrali nekaj dogodkov in prireditev, na katere se lahko odpravite. 

Petek, 14. april

Koncert Helene Blagne: Helena intimno

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota ob 19. uri organizira koncert glasbene dive Helene Blagne. Ob izbrani vrhunski glasbeni ekipi bo v Gledališču Park predstavila številne uspešnice zadnjih let, pa tudi tiste, s katerimi je začela svojo glasbeno pot.

Petkov poetični večer: Tom Veber

Zavod Kultprotur vabi na petkov poetični večer v Muzej Špital ob 18. uri. Pesnik Tom Veber bo ob pogovoru z Niko Škof, bral svojo poezijo.

Odprtje pregledne razstave fotografij Huberta Klotzecka

Galerija Murska Sobota vabi v petek ob 18. uri na odprtje in ogled razstave fotografij avtorja Huberta Klotzecka iz partnerskega mesta Ingolstadt. Razstavo bosta odprla soboški župan Damjan Anželj in kulturni referent mesta Ingolstadt Gabriel Engert.

Sobota, 15. april

Čemažev dan in pohod po Čemaževi poti

Turistično društvo Čemaž vabi na čemažev pohod v sklopu Čemaževega dne. Zbirališče je ob 9. uri pred gasilskim domom Podgorje, Apače.

Povezujemo Slovenijo: z e-avti iz Lendave do Kopra

Zavod za turizem in razvoj Lendava vabi na tradicionalno srečanje in premagovanje razdalje med Lendavo in Koprom brez polnjenja, ki ga pripravlja društvo e-Mobilnost Slovenija. Na ploščadi stolpa Vinarium v Lendavi si boste med 10. in 11. uro lahko ogledali številne e-jeklene konjičke.

Predavanje "Nazaj k naravi"

Ob 17. uri bo na Glavni ulici 61 v Gornjem Lakošu potekalo predavanje Rozalije Vajdič z naslovom "Nazaj k naravi".

Spomladanski ples v Dvorcu Rakičan 2023

Plesna šola Zeko in Dvorec Rakičan vabita v soboto ob 19. uri, v Grajsko dvorano Dvorca Rakičan, na nepozaben večer, ki bo zagotovo navdušil vse tiste, ki imate radi ples in druženje. S plesnim mojstrom Dejanom Zečevićem se boste podali na potovanje skozi različne plesne ritme. 

Nedelja, 16. april

XIV. sejem starodobnikov, delov in opreme

Motoklub »Veterani« Murska Sobota vabi na 14. sejem starodobnikov, delov in opreme. Sejem se bo začel ob 8. uri in se bo odvijal pred sedežem kluba oz. na parkirišču podjetja Murska transport, poleg Interspara – BTC.

2. Pohod po močvari

Krajevna skupnost Lončarovci vabi na 2. Pohod po močvari po neokrnjeni naravi Goričkega. Začetek pohoda bo ob 9. uri, z zbirališčem pred gasilskim domom Lončarovci.

Dan zdravja na Otoku ljubezni - PRESTAVLJENO na 23. april

Javni zavod za turizem, kulturo in šport Beltinci ob 14. uri vabi na Dan zdravja na Otok ljubezni. Slavnostni govornik, ki bo tudi vodil skupinsko vadbo, bo kineziolog Simon Jurmič. Zbrane bo nagovoril župan občine Beltinci Marko Virag. V kulturnem programu bodo nastopili otroci Vrtca Beltinci, Enota Mlinček in mlajša sekcija Tamburaške skupine KUD Beltinci.

Za objavo dogodkov nas lahko kontaktirate na: urednistvo@pomurec.com.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2023 ob 16:07 gost

      Vse lepo in prav samo niste povabili sončeka ampak dež. Zato se lepo obrišite od teh prireditev.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.