https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Reke bodo naraščale, možnost razlivanja

13.04.2023 ob 11:00  

Vremenoslovci napovedujejo, da bo danes deževalo, v gorah in popoldne tudi v alpskih dolinah snežilo. Jutri bo spremenljivo s plohami in kakšno nevihto.


Danes bo oblačno in deževno. Meja sneženja bo sprva nad okoli 1400 m nad morjem, a se bo čez dan od severa spuščala in bo zvečer ob močnejših padavinah na nadmorski višini med 500 do 800 m. Sredi dneva bo zapihal severovzhodnik, na Primorskem burja, le ob morju bo do večera pihal jugo. Popoldanske temperature bodo na severu od 0 do 6, drugod od 7 do 12, ob morju okoli 15 °C, navaja Agencija RS za okolje.

Ponoči bodo padavine oslabele in prehodno marsikje ponehale, veter bo oslabel. Jutranje temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem okoli 8 °C.

 

Opozorilo

Danes bo v goratem svetu severozahodne in severne Slovenije močno snežilo. Nad višino okoli 800 m bo do noči lahko zapadlo od 25 do 50 cm snega. Povečala se bo nevarnost snežnih plazov, opozarja Arso.

Posamezne manjše reke v osredni in vzhodni Sloveniji, zlasti pritoki Drave in Mure, se lahko zvečer in v noči na petek razlijejo na izpostavljenih mestih ob strugi v povirnih območjih, v petek dopoldan pa tudi dolvodno. 

Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Občasno bodo krajevne padavine, predvsem v južni polovici Slovenije krajevne plohe, možna bo tudi kakšna nevihta. Ponekod bo pihal severozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 12 °C.

Obeti

V soboto in nedeljo bo spremenljivo oblačno, predvsem sredi dneva in popoldne bodo nastajale krajevne plohe in posamezne nevihte.

Biovreme

V četrtek bodo vremenske razmere obremenilne za veliko ljudi. V petek bo obremenitev nekoliko popustila.

* Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.04.2023 ob 13:14 gost

      Reke se bodo razlivale. Ali ni svet pred izsušitvijo sveta. Kako se potem lahko reke razlivajo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.04.2023 ob 16:22 gost

      Ti že zdaj imaš rekordno temperaturo v svoji tikvi zabiti.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.04.2023 ob 2:30 gost

      Gledan jes to Muro kelko kilowatov nan falij, a ona se pretaka v prazno.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.