https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Černelavcih obeležili 20. obletnico pevskega zbora

17.04.2023 ob 17:10  

V Černelavcih so s koncertom obeležili 20. obletnico delovanja Mešanega pevskega zbora Černelavci.


V vaško-gasilskem domu Černelavcih so včeraj pripravili pravo glasbeno doživetje ob 20. obletnici delovanja Mešanega pevskega zbora Černelavci. 

Kulturni program so obogatili gostje: Tamburaši KD Cven (vodja Rafael Pavličič), vokalna skupina Lenčice, TKŠD Pečarovci (vodja Mira Copot) in glasbena delavnica HSD Murska Sobota. 

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.04.2023 ob 18:18 KUD Melinci gost

      Čestitke prijatelji MPZ Černelavci, za uspeh ki ste ga in ga še boste dosegli v svoji bogati zgodovini !! Dvajset let uspešnega delovanja ni mala stvar, zato bodite ponosni na svojo prehojeno pot ,saj ste s svojim delom bogateli kulturno življenje v svoji bližnji in daljni okolici! Kdor poje zlo ne misli in namen mu je vedno isti ! To naj vam bo vodilo še za naprej !!!!!!!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.04.2023 ob 19:30 gost gost

      Bar bi napisali kdo vodi zbor, ej, kakšen sestavek, groza.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      17.04.2023 ob 20:29 BRAVO! gost

      Bravo in hvala vsem, ki se trudijo! Iz srca! Le kdo se še bo, če bodo ljudje samo zajedali in vsevprek kritizirali. Med pevkami je bilo lepo in naj bo tako še veliko let.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.