https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Člana Kickboxing kluba Murska Sobota odlična na državnem prvenstvu

16.4.2023  

Kickboxing klub Murska Sobota sta na državnem prvenstvu v Trebnjem zastopala dva tekmovalca in dosegla odlične rezultate. 

Včeraj je v Trebnjem potekalo državno prvenstvo za tatami disciplino point fighting in vse ring discipline (K-1, Low kick in Full contact). Turnir je potekal v organizaciji Kickboxing zveze Slovenije in domačega kluba borilnih veščin Fearless Fighters.

Na prvenstvu je sodelovalo 256 tekmovalcev in tekmovalk iz 35 klubov. Kickboxing klub Murska Sobota sta tokrat zastopala dva tekmovalca katera sta tekmovala v Low kicku in K-1 disciplini, kjer sta dosegla odlična rezultata.

Low kick, člani:
Renato Volkar -63.5kg, 1. mesto

K-1, člani:
Renato Volkar -63.5kg, 1. mesto
Denis Červek -86kg, 2. mesto

Foto: arhiv kluba

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.04.2023 ob 18:27 gost

      Ti mali racman je dobil 2 medalji nemogoče.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.