https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Beltinčani poraženi v Kidričevem

17.4.2023  

Včeraj se je v Športnem parku NK Aluminij v Kidričevem odvila tekma 25. kroga 2. SNL, kjer so Beltinčani odšli v goste k Aluminiju. Srečanje se je končalo z zmago gostiteljev z 2:0.

NK Aluminij - ND Beltinci Klima TRatnjek 2:0 (0:0)

(Skiba v 59. min, Marinšek v 67. min)

Začetna enajsterica NK Aluminij:

Začetna enajsterica ND Beltinci Klima Tratnjek:

Sodniki: Matoša Martin (glavni sodnik), Švarc Dejan (1. pomoč), Jamnik Jure (2. pomoč).

Delegat: Germič Dejan.

Število gledalcev: 300.

Rumeni kartoni: Jagić (81. min).

Edina nedeljska tekma je bila odigrala v Kidričevem, med domačim Aluminijem in Beltinčani. Prekmurci so prišli v Kidričevo po prvem porazu v nadaljevanju sezone, doma so izgubili z Rogaško.

Beltinčani so to sezono že presenetili nekdanjega prvoligaša, saj se je dvoboj na prekmurski ravnici končal z delitvijo točk. V 92. minuti je zmago Štajercev preprečil Henrik Nerguti. Kidričani so se morali s točko sprijazniti tudi v prejšnjem krogu, porazu v Slovenski Bistrici pa so se izognili v 93. minuti, po zadetku Roka Frešerja. 

Žutim v drugem polčasu ni steklo. Domači so z zadetkoma Skibe in Marinška poskrbeli za prvi poraz Beltinčanov na gostovanjih v letu 2023.

Foto: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.04.2023 ob 9:09 Ružo gost

      ka tej Tromejnik je bil "malo" na prepihe??? Vrhunski igralci z VELIKIM TRENEROM ,aja bili so "oslabljeni" 🤣🤣🤣

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.04.2023 ob 13:06 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        17.04.2023 ob 13:06 gost

        Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.04.2023 ob 12:48 Böltinčar gost

      Malo san starejši in mogoče dobro ne vijdin,keri so igralci ,jè keri iz Beltinec ?? To podpira občina ?? Čudno ,ka pravite ??

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.