https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V naletu tovornih vozil ena oseba umrla

17.04.2023 ob 10:40  

Na mariborski vzhodni obvoznici se je okoli 6. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba. 46-letni slovenski državljan je s tovornim vozilom trčil v drugo tovorno vozilo, pri čemer se je tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Obvoznica je po več kot petih urah znova odprta.

V prometni nesreči so bili sicer udeleženi vozniki treh tovornih vozil. 46-letni voznik tovornega vozila, sicer slovenski državljan, je za tunelom Vodole v smeri Dragučove trčil v tovorno vozilo, ki ga je vozil državljan BiH in se je v nesreči lažje poškodoval. Njegovo vozilo je odbilo v drugo tovorno vozilo, ki ga je prav tako vozil državljan BiH, so pojasnili na mariborski policijski upravi

Vzhodna mariborska obvoznica je bila med izvozom Maribor - center na Ptujsko cesto in Dragučovo proti Šentilju zaprta za ves promet od okoli 6. ure do 11.30. Na tem območju so nastajali daljši zastoji, poroča STA.

* Fotografije so simbolične: arhiv Pomurec

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.