https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Uspehi pomurskih šolarjev na državnem prvenstvu v judu

21.4.2023  

S tehnično izvedbo Srednje tehnične šole Koper in Judo kluba Koper ter v organizaciji Zavoda za šport RS Planica in Judo zveze Slovenije je v sredo, 19. aprila 2023, v Kopru potekalo državno prvenstvo srednjih in osnovnih šol v judu. Nastopili so tudi tekmovalci Judo kluba Murska Sobota, ki so se odlično odrezali.


Skupaj je nastopilo 300 tekmovalk in tekmovalcev iz več kot sto šol iz celotne Slovenije. Nastopili so tudi tekmovalci Judo kluba Murska Sobota, ki so tokrat zastopali svoje osnovne in srednje šole. Nastopili so več kot odlično, kar prikazujejo dosežena odličja z uvrstitvami.

  • Klemen Vinkovič - OŠ I Murska Sobota, je nastopil v kategoriji do 81 kg in s samimi zmagami suvereno osvojil 1. mesto in postal državni šolski prvak v judu.
  • David Lang - Gimnazija Murska Sobota je nastopil v kategoriji do 100 kg, osvojil 2. mesto in postal vice srednješolski državni prvak.
  • Lan Kovačec - Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota je nastopil v kategoriji do 55 kg in z enim porazom zasedel 3. mesto.
  • Tia Lukač - OŠ Bakovci je nastopila v kategoriji do 52 kg in osvojila 5. mesto.
  • Oskar Balažic - Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota je nastopil v kategoriji do 73 kg in z enim porazom zasedel 7. mesto.
  • Aljaž Pertoci - Srednja poklicna in tehniška šola Murska Sobota je nastopil v kategoriji do 73 kg in z enim porazom zasedel 7. mesto.
  • Matic Klemenčič - Gimnazija Murska Sobota je nastopil v kategoriji do 81 kg in s porazom v prvi borbi ostal brez uvrstitve.

Foto: Judo klub Murska Sobota

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.04.2023 ob 16:14 Lendavski nadvojvoda(original) gost

      Judo je prikrito šlatanje moškega z moškim .

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.04.2023 ob 17:54 z9999 gost

      haha za sliko se je postavil pred nagrajene otroke, a nekateri res ne premorejo kančka samorefleksije??

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.