https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na soboških ulicah potekajo zaključna dela

21.04.2023 ob 12:00  

V središču mesta Murske Sobote hkrati potekajo gradbena dela na več ulicah. Medtem ko je Gregorčičeva že dobila končno podobo, so dela na Slomškovi v zaključni fazi. Dela prav tako potekajo na Grajski ulici.

Na Slomškovi ulici bo do ponedeljka, 24. aprila 2023, vzpostavljena popolna zapora za ves promet, in sicer od križišča s Kocljevo ulico do uvoza na avtobusno postajo. Dostop do poslovno stanovanjskih objektov bo pretežni čas zapore možen le peš. Za lastnike in uporabnike omenjenih objektov je za čas zapore zagotovljena možnost brezplačnega parkiranja na gramoziranem parkirišču. Dostop na parkirišče je urejen iz Zvezne ulice, na kateri je vzpostavljen dvosmerni promet.

Prav tako bo popolna zapora od križišča s Kocljevo ulico do Mojstrske ulice. Dostop do stanovanjskih blokov na Vrtni ulici bo omogočen preko dvorišča stanovanjskega bloka Vrtna ulica 3.

Vozniki v času finega asfaltiranja in do odstranitve prometnih zapor v ponedeljek ne vozite mimo zapor, saj se sveža bitumenska emulzija lahko prime na vozila, hkrati vožnja vozil lahko vpliva na kakovost asfaltne površine.

Prav tako bodo do konca junija vzpostavljene delne zapore Grajske ulice zaradi izgradnje vodovodnega omrežja v sklopu projekt »Nadgradnja vodovoda sistem B«.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.04.2023 ob 16:47 gost

      In ko odprejo bodo za en čas pa prišli gor kopat in popravljat

      8 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.04.2023 ob 17:54 gost

      Tij nemaš pojma od življenja--halek !!

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.04.2023 ob 9:57 gost

      in vse bo enosmerno

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.