https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Murašice v Ljubljani do prvega poraza v sezoni

23.4.2023  

V športnem parku Šiška Ljubljana je bila v soboto, 22. aprila 2023, odigrana tekma 17. kroga 1. SŽNL, kjer sta se pomerili vodilni ekipi Mura Nona in Olimpija Ljubljana. 

ŽNK Olimpija Ljubljana - ŽNK Mura Nona 2:0 (1:0)

(T. Georgiou v 11. min; S. Makovec v 48. min)

Začetna enajsterica ŽNK Olimpija Ljubljana: Petrović, Kralj, Bratuša, Rogan, Milović, Vindišar, Balažic, Križaj, Makovec, Georgiou, Dimitrijević.

Začetna enajsterica ŽNK Mura Nona: 

Sodniki: Česen Aleksandra (glavni sodnik), Jovičić Slađana (1. pomoč), Mask Sara (2. pomoč).

DelegatStenovec Darko.

Število gledalcev: 300.

Rumeni kartoni: Milović, Rogan, Horvat, Šoštarič Karič, Kolbl, Hrga, De Jesus Matos, Balažic, Georgiou.

Vodilne Murašice so v Ljubljani utrpele prvi poraz v sezoni. Ta jim je preprečil, da bi štiri kroge pred koncem tekmovanja osvojile naslov prvakinj. Olimpija je z dobljenimi tremi točkami znižala zaostanek na pet točk, do konca so še trije krogi.

Olimpija je na derbiju v Šiški pokazala več, predvsem je bila konkretnejša in zbranejša. Po hitrem in natančnem predložku je Tatiana Georgiu v 11. minuti spretno preskočila vse in zabila pod prečko za 1:0. Ob koncu prvega polčasa velja omeniti prodor Špele Kolbl in njen poizkus z leve strani. V 48. minuti je Olimpija povedla 2:0, uspešna je bila Sara Makovec.

Do konca srečanja je Olimpija kontrolirala potek tekme, rezultat pa se ni več spremenil. Tudi tri menjave, ki jih je med 63. in 81. minuto opravil gostujoči trener Amir Karič, Pomurkam niso prinesle pričakovanega. Murašice so sicer dvakrat zabile, a sta bila gola razveljavljena. Kar 10 tekem oziroma skoraj pet let je Olimpija čakala, da je doma porazila Pomurke.


V naslednjem krogu se bodo Pomurke v Bratoncih pomerile proti Radomljankam. Tekma bo odigrana v nedeljo, 30. aprila 2023.

Foto: arhiv Pomurec.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.04.2023 ob 14:44 Gost gost

      Ka pa tè zdaj,nega komentarov ?? Sigurno vam je sodnik kriv,nej ste meli za burek,edino zelo lepo ste se obnašali določeni na tribuno.

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.04.2023 ob 15:59 Profiji gost

      Profesionalke izgubile proti amaterkam,norec kozic in njegovi kimavci,Balažic Z.katero ste nagnali je doktor za vaše brazilske,Wilčnik N.ste tudi nagnali in vam vsako tekmo zabije gol za Radomlje,Jakšič sramota si,domače mlade tirate iz kluba,važno da tvoja mala igra,končam,da nebom nevljudno,vse se vrača,karma

      18 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        23.04.2023 ob 16:41 pro gost

        Spoštovani, komot si nevljuden, smo že vajeni, tako da ni problem. Maš pa prav, vse se vrača, karma je hudič. Mogoče prinese tudi nov naslov, ups, kerega že. Noro, kaj delajo ti norci!!!

        2 9 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.04.2023 ob 18:43 gost

      Slabo so špilale za kaj več si nej mogo pričakovate Res škoda upajmo da bo drugič bolše

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.04.2023 ob 22:13 Luzeri gost

      100%istina,domače tirate, profesionalne pogodbe pa davlete kvazi igralkam,Sašo,Noel,Zalo,(Živa je že na odhodu)vse doma vzgojene,in dobre,Toti peder kozic debeli in ovi Jakšič poberite se iz kluba,

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.04.2023 ob 14:36 Gost gost

      Pametnjakoviči kateri ste tak ( in še vedno !!!) srali po Zikoji,vidite ka je napravo iz ekipe,katero ste 10 let gladko premagovali ??? Je pa res kaj piše gost zgoraj; tako obnašanje ( še sam komentator tekme se je opravičeval,ker se je preveč glasno slišalo !!!!! )kot ste ga imeli določeni gledalci , je sramota za vse ,kateri ste bili na tekmi. Pripravite se na pokal,ker če vas še tam premagajo se boste nekateri vèsili....

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.04.2023 ob 21:30 Adijo gost

      Zamenjali so Kariča,tej so res gamad od gamadi,Kozic,jaksič,pa Vsi priskledniki.a pisali ste kakšega strokovnjaka ste pripeljali,GAMAD

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      26.04.2023 ob 11:03 POMUREC gost

      Imam samo eno vprašanje za delegata in NZS: ali sovražni govor velja samo za moški nogomet? Ker to kar skandirajo na tribuni primitivni "navijači" Mure J... se Ziko, očitno ne velja, ali pa je Mura pod zaščito UNESCA. Pa lep pozdrav promtorju borbe proti sovražnemu govoru primitivcu Pavlinu. NZS ena sama velika žalost, žal....

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.04.2023 ob 12:40 oli gost

        Sovražni govor te skrbi, poglej malo komentarje pod tem člankom pa pol lahko debatiramo o sovražnem govoru.

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.04.2023 ob 12:28 Gost gost

      Ka pa kak že pa Ziko ??? Pa je on kriv,ka so menjali trenera ?!!! Ta Kozic s tem pametnimpolicajem,nema pojma od vodenja kluba. Na takši način kak ga vodijo zdaj,po tej sezoni več nikdar ne bote prvaki !!! Nikdar !!

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.