https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Nesreča pri delu, trčila kolesar in avtomobil

25.04.2023 ob 6:30  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, pet kaznivih dejanj, nesrečo pri delu, pet primerov povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 10. uri je v Ljutomeru prišlo do trčenja med kolesarjem in zaenkrat neznano voznico črnega Renault clia. Pri trčenju se je kolesar lahko telesno poškodoval. V tej zvezi prosijo, da se voznica zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, oglasi na najbližji policijski postaji ali pokliče na 113.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve goljufiji, poskus vloma v trafiko, poškodovanje stekla in grožnjo.

V podjetju na območju PP Lendava, se je med hojo po proizvodnih prostorih lažje poškodoval delavec.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.04.2023 ob 18:56 gost

      Fantastic work-from-home opportunity for everryone... Work for three to eight hrs a day and start getting paid in the range of 7,000-14,000 dollars a month... Weekly payments....... 𝐖𝐰𝐰.𝐣𝐨𝐛𝐬𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐮𝐞.𝐜𝐨𝐦

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.04.2023 ob 1:32 Pozor Javi Policiji gost

      youtube.com/watch?v=xSKfo9l-BKE&pp=ygUedHVya2lzY2hlIG1hZmlhIGluIGRldXRzY2hsYW5k youtube.com/watch?v=Y-Y6YARB9VQ&t=5s&pp=ygUedHVya2lzY2hlIG1hZmlhIGluIGRldXRzY2hsYW5k oe24.at/oesterreich/chronik/oberoesterreich/rechtsextreme-tuerken-in-linz-kritik-an-treffen-graue-woelfe

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.